Σασμός | Η αλήθεια για τα φημολογούμενα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ALPHA από απόγονο της πραγματικής «Καλλιόπης» (Vid)

Σασμός | Η αλήθεια για τα φημολογούμενα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ALPHA από απόγονο της πραγματικής «Καλλιόπης» (Vid)

Τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί φημολογία για νομικές ενέργειες από απόγονο που εμπλέκεται στη βεντέτα στην οποία βασίζεται η σειρά.

Η σειρά «Σασμός» είναι φέτος μια από τις σειρές που κυριαρχούν στην prime time και έχουν ξαναδώσει στον ALPHA όσα είχε ως το 2019 και έχασε στις προηγούμενες δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Η επιτυχία τραβάει εκτός από λάμψη και κάποιους που θέλουν να της κλέψουν. Έτσι, το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον ALPHA να δέχεται ασφαλιστικά μέτρα για τη σειρά και βάσει αυτών να καλείται να πληρώσει κάποιο υπέρογκο ποσό στον ενάγοντα.

Ο «Σασμός» βασίζει την κεντρική του ιδέα στο ομότιτλο βιβλίο και παρουσιάστηκε πως υπάρχει ένας άντρας, απόγονος οικογένειας που ενεπλάκη στη βεντέτα στην οποία αναφέρεται η σειρά, ο οποίος με το επιχείρημα πως η ιστορία είναι επώδυνη για την οικογένεια του, έκανε ασφαλιστικά μέτρα.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από κάπου μέχρι στιγμής και ο σκηνοθέτης της σειράς, κ. Κώστας Κωστόπουλος, έκανε λόγο για κακοήθειες απ’ όσους ανακυκλώνουν τέτοιες πληροφορίες.

«Θα ήθελα να θυμίσω ότι όλοι προσπαθούν να έχουν κάποια λεπτά δημοσιότητας. Δεν υπάρχει κανένα νομικό θέμα, καμία ιστορία, τίποτα που να εμπλέκει το βιβλίο και τη σειρά με οποιαδήποτε βεντέτα. Μόνο και η λέξη που λέει η σειρά μας είναι ‘Σασμός’. Άρα όσοι αναφέρονται σε τέτοια γεγονότα μόνο κακοήθεια μπορώ να το πω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.