Δραματικές εξελίξεις στον «Σασμό» | Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Σασμός | O αναπάντεχος χωρισμός Μαθιού – Βασιλικής και όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια.

Ανατροπές μεγατόνων θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια του «Σασμού», με τον χωρισμό Μαθιού – Βασιλικής να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Το περιοδικό «Τηλέραμα» παρουσίασε τις λεπτομέρειες των νέων επεισοδίων πριν εκείνα προβληθούν στην τηλεόραση.

Δείτε όσα θα συμβούν:

Ο Μαθιός προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον Αντώνη από τις έρευνες που κάνει για τον φόνο του Στεφανή. Ο Πέτρος ανακαλύπτει το παρελθόν της Σεμίνας και ο αρραβώνας τους διαλύεται. Η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη, όταν όμως το μαθαίνει ο Άγγελος της λέει πως πρέπει να τον ξεχάσει και να προχωρήσουν μπροστά, μόνο οι δυο τους. Τα μυστικά της γιαγιάς Ειρήνης για τον πατέρα του Άγγελου κοντεύουν να αποκαλυφθούν. Η Βασιλική χωρίζει τον Μαθιό γιατί δεν μπορεί να πληγώσει τον Νικηφόρο. Η Αργυρώ αρχίζει να αντιλαμβάνεται το παιχνίδι που στήνουν πίσω από την πλάτη της ο Διονύσης με τον Άγη.

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο σπίτι ακριβώς τη στιγμή που ο Μαθιός με τη Βασιλική κάνουν έρωτα. Ο γιος της φτάνει στο σπίτι ανυποψίαστος για το τι πρόκειται να συναντήσει. Ένας θόρυβος κάνει το παράνομο ζευγάρι να ψυλλιαστεί πως κάποιος μπήκε στο σπίτι. Η Βασιλική προλαβαίνει να ντυθεί και να κρύψει και τον Μαθιό. Παθαίνει όμως μεγάλο σοκ, γιατί βλέπει πως ο Νικηφόρος βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση τους και δεν θέλει να ρισκάρει να πληγώσει το παιδί της.

Αναγκάζεται λοιπόν να βάλει και πάλι σε δεύτερη μοίρα την προσωπική της ζωή. Ανακοινώνει κοφτά στον Μαθιό κάτι που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Του λέει ότι πρέπει να χωρίσουν, και αυτή τη φορά οριστικά Συντετριμμένος από τον χωρισμό τους, ο Μαθιός προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.