Σασμός spoiler | Σκοτεινές εξελίξεις με απάνθρωπο σχέδιο δολοφονίας του Μαθιού

Σασμός spoiler | Σκοτεινές εξελίξεις με απάνθρωπο σχέδιο δολοφονίας του Μαθιού

Οι εξελίξεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

Σκοτεινές εξελίξεις σηματοδοτεί ο φόνος του Πετρή Βρουλάκη για τους πρωταγωνιστές του «Σασμού».

Σύμφωνα με όσα «προδίδει» το περιοδικό MYtv, τα ξαδέρφια των Βρουλάκηδων από το Ηράκλειο πασχίζουν να εκδικηθούν τον θάνατο του Πετρή, βάζοντας στο στόχαστρο τον Μαθιό.

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα συμβούν στα προσεχή επεισόδια:

Ο αστυνόμος, ο παπα-Μιχάλης, η Καλλιόπη όπως επίσης και πολλοί κάτοικοι του χωριού πιστεύουν πως οι Βρουλάκηδες θα θελήσουν να εκδικηθούν τους Σταματάκηδες και θα συνεχίσουν τη βεντέτα.

Μέσα στη φυλακή, ο Αστέρης προσπαθεί να προσαρμοστεί αλλά και να συνυπάρξει με αδίστακτους ανθρώπους όσο πιο διακριτικά γίνεται προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή του. Ο ίδιος, όμως, μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία. Βρίσκεται σε απόγνωση και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο.

Στη φυλακή η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, ύστερα από μια επίθεση που δέχτηκε ο Καραπάνος. Η ζωή του Αστέρη κινδυνεύει, καθώς η ένταση ανεβαίνει μετά τον θάνατο του Σερραίου. Ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη να είναι προσεκτικός, ενώ, όταν η Καλλιόπη τον επισκέπτεται, κλονίζεται. Ο μεγαλύτερος φόβος της γίνεται πραγματικότητα, καθώς πράγματι ο νεαρός δέχεται μια επίθεση στη φυλακή.

Σκοτεινό σχέδιο δολοφονίας του Μαθιού

Ο φόβος κυριεύει τις δύο αντίπαλες οικογένειες του χωριού, που ανησυχούν για χτύπημα αντεκδίκησης από την πλευρά των Βρουλάκηδων, γεγονός που ανησυχεί τόσο τον παπα-Μιχάλη όσο και τον αστυνόμο. Τα ξαδέλφια του Πετρή δεν θα αφήσουν τον θάνατο του νεαρού ατιμώρητο.

Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Μαθιό να προσέχει, καθώς πιστεύει ότι είναι στόχος. Εκείνος παίρνει τις συμβουλές της αψήφιστα και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρει είναι πως την ίδια ώρα κάποιοι επεξεργάζονται ένα σκοτεινό σχέδιο δολοφονίας, με σκοπό την οριστική εξόντωσή του…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.