Σασμός spoiler | Νέα ηθοποιός «εισβάλλει» στη σειρά - Θα την ερωτευτεί ο Μανώλης (Vid)

Σασμός spoiler | Αυτή είναι η πανέμορφη, τυφλή κοπέλα που ερωτεύεται ο Μανώλης (Pic)

Θα την υποδυθεί η Ευθαλία Παπακώστα.

«Στη ζωή του Μανώλη θα βρεθεί ένας άνθρωπος που θα του δείξει αγάπη και ενδιαφέρον και αυτό είναι και το ωραίο γιατί θα δείξουμε μια ποιότητα του έρωτα. Θα είναι μια ιδιαίτερη κοπέλα την οποία θα ενσαρκώσει η Ευθαλία Παπακώστα. Δεν νομίζω ότι έχουμε δει ότι ο Μανώλης έχει αισθήματα για τη Τζένη, υπάρχει μια ένταση, μια περίεργη κατάσταση στην οποία στήριξε τον φίλο του», είχε δηλώσει μερικές ημέρες πριν, σε συνέντευξή του στον ALPHA, ο Στρατής Χατζησταματίου για τον ρόλο του στον «Σασμό».

Τώρα, περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το κορίτσι που έρχεται να κλέψει την καρδιά του κολλητού φίλου του Νικηφόρου.

Σασμός spoiler | Έτοιμος για νέα δολοφονία ο Μαθιός

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Τηλεθεατή», η ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα -που έγινε γνωστή μέσα από τις ταινίες μικρούς μήκους στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει- θα υποδυθεί την Κλαίρη Κονταξάκη, μία τυφλή, πανέξυπνη και δυναμική κοπέλα που παρά την κατάστασή της καταφέρνει να μπει στο Φυσικό του Ηρακλείου.

Σασμός spoiler | Αυτή είναι η πανέμορφη, τυφλή κοπέλα που ερωτεύεται ο Μανώλης (Pic)

Ο Μανώλης βλέπει στα μάτια της την ιδανική σύντροφο για εκείνον, καθώς εκείνη είναι πολύ υποστηρικτική, γεμάτη κατανόηση και με θέληση για ζωή.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, μάλιστα, η Κλαίρη θα βοηθήσει τον Μανώλη να ξεκινήσει μια σπουδαία καριέρα στα μαθηματικά.

Μαζί με την Κλαίρη, στο Ηράκλειο θα φτάσει και η εκπαιδεύτριά της, την οποία θα υποδυθεί η Καρολίνα Πελενδρίτου.

Σασμός spoiler | Αυτή είναι η πανέμορφη, τυφλή κοπέλα που ερωτεύεται ο Μανώλης (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.