Πρεμιέρα για τη «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1 - Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

«Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν…»: Απάντηση-κόλαφος Μάρκου Σεφερλή στα αρνητικά σχόλια για το «Super Mammy» (Vid)

Νέο μήνυμα Σεφερλή για το «Super Mammy».

Λίγο μετά τις φήμες που θέλουν τον ΑΝΤ1 να βάζει φρένο στη σειρά «Super Mammy», η οποία μετά την πληθώρα αρνητικών σχολίων δεν αναμένεται να συνεχιστεί για 2η σεζόν -όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο-, ο Μάρκος Σεφερλής στέλνει νέο μήνυμα στους επικριτές του.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το οποίο φέρει τον τίτλο «Ένας εναντίον όλων», ο γνωστός κωμικός ρίχνει στοχευμένα τα δικά του πυρά σε πολύ συγκεκριμένες κατευθύνσεις υποστηρίζοντας πως όλο αυτό το «παιχνίδι σε βάρος» του υποκινείται από πρόσωπο το οποίο ο ίδιος γνωρίζει.

«Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Κόσμος ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές.

Όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν.

Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί, πάντως, πως όσα επεισόδια της σειράς έχουν συμφωνηθεί με το κανάλι, θα βγουν κανονικά στον αέρα.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων που αναμενόταν για την τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.