Σασμός spoiler | Ο Αντώνης αιμόφυρτος στα χέρια της Μαρίνας την ημέρα του γάμου τους

Σασμός | Πάρθηκε η οριστική απόφαση για το μέλλον της σειράς στον ALPHA

Οι συζητήσεις περί γ' σεζόν είχαν ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβρη.

Απόψε το βράδυ επιστρέφει ο «Σασμός» με νέα επεισόδια, ύστερα από αρκετές εβδομάδες παύσης λόγω εορτών.

Ο ALPHA είναι πεποισμένος πως η prime time του θα επιστρέψει στην κορυφή της τηλεθέασης, με τους ιθύνοντες να πήραν λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή της σειράς την οριστική απόφαση σχετικά με το πόσο συμφέρει το κανάλι να υπάρξει τρίτος κύκλος.


Κόντρα σε ό,τι είχε ειπωθεί στις αρχές της σεζόν, λοιπόν, τελικά ο ALPHA αποφάσισε να αφήσει… στα μισά την ιστορία στο φινάλε του β’ κύκλου και οι πρωταγωνιστές να επιστρέψουν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη για ακόμα μία σεζόν! Οι συντελεστές έχουν ήδη ενημερωθεί, ενώ όπως μαθαίνουμε μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει απορρίψει την πρόταση του σταθμού.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως δεν είναι λίγοι οι τηλεθεατές που παραπονέθηκαν στα μέσα της τρέχουσας σεζόν πως η ιστορία έχει πάψει να έχει ενδιαφέρον, καθώς η πλοκή δεν κινούνταν σε καμία περίπτωση με τους ρυθμούς της πρώτης σεζόν. Ωστόσο, το κανάλι με τα νέα trailers καθιστά σαφές πως η ιστορία αποκτά ξανά έντονο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της επανασύνδεσης Αστέρη και Αργυρώς.

Μένει να δούμε ποιοι πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν και στην τρίτη σεζόν και πόσοι θα αποχωρήσουν μέχρι το φινάλε της τρέχουσας, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και το ποια θανατικά θα αναβληθούν για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.