Σασμός | To τεράστιο σκηνοθετικό λάθος της β' σεζόν με την Αργυρώ που ελάχιστοι παρατήρησαν (Pics)

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στον «Σασμό» – Έτσι τελειώνει ο φετινός κύκλος

Όσα θα δούμε στο φινάλε της φετινής σεζόν.

Για τρίτη σεζόν θα συνεχίσει ο «Σασμός», ο οποίος εξακολουθεί να εξασφαλίζει πρωτιές στον ALPHA, πρωταγωνιστώντας σταθερά στην prime time.

Η ιστορία, συνεπώς, θα «τραβήξει» κι άλλο, με τους τηλεθεατές να αναμένεται να αποχαιρετήσουν για τη φετινή σεζόν την αγαπημένη σειρά του ALPHA τον ερχόμενο Ιούνιο.

Όσο για το φινάλε του φετινού κύκλου; Αναμένεται συγκλονιστικό.

Διαβάστε όσα πρόκειται να συμβούν στο τέλος του φετινού κύκλο, όπως ακριβώς τα παρουσίασε το «Λοιπόν»:

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν για άλλη μια φορά η Αργυρώ και ο Αστέρης, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλες αλήθειες. Παρότι από την ημέρα που η Αργυρώ έμαθε πως ο Αστέρης είναι εκείνος που της έσωσε τη ζωή, οι δυο τους έρχονται κοντά, τα δύσκολα για εκείνους δεν έχουν τελειώσει. Κι ενώ το ζευγάρι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσει τα εμπόδια που έρχονται, στην Κρήτη πρόκειται να λάβουν χώρα δυο γάμοι.

Σασμός | Ο Μαθιός κατηγορείται για φόνο – Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Έχοντας δει τη σχέση τους να περνά από σαράντα κύματα, η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους. «Με τον γάμο μας θα ξορκίσουμε το κακό», της λέει ο Αντώνης και οι δυο τους ξεκινούν τις διαδικασίες. Η ημέρα του γάμου τους ξημερώνει και η Μαρίνα απαστράπτουσα φτάνει στην εκκλησία συνοδευόμενη από την κόρη της, με τον Αντώνη βλέποντάς την ντυμένη νύφη, να μην μπορεί να συγκροτήσει τη συγκίνησή του.

Τελικά οι δυο τους παντρεύονται, αλλά η χαρά τους δεν κρατάει πολύ. Συγκεκριμένα, βγαίνοντας από τον ναό, ο Φαρμάκης τυφλωμένος από μίσος πυροβολεί τον Αντώνη. Με μιας το νυφικό της Μαρίνας γεμίζει αίματα, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα βλέποντάς τον άντρα της να σωριάζεται αιμόφυρτος. «Παναγιά μου, μην μου τον πάρεις σε εκλιπαρώ», λέει ουρλιάζοντας. Ο Αντώνης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Κανείς δεν ξέρει αν θα ζήσει ή τι επιπτώσεις θα προκαλέσει αυτό στον οργανισμό του.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στον «Σασμό» - Έτσι τελειώνει ο φετινός κύκλος

Από την άλλη, ο Μύρωνας και η Άσπα είναι έτοιμοι να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. «Θέλω να γίνεις γυναίκα μου», της λέει ο νεαρός, με εκείνη να χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να ξεστομίσει το πολυπόθητο «ναι».

Έχοντας περάσει τόσες δυσκολίες η Άσπα αισθάνεται πως στο πλευρό του Μύρωνα θα μπορέσει να βρει την πραγματική ευτυχία και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με ένα μωρό, το οποίο και θα τους εκτοξεύσει στον έβδομο ουρανό. Όταν η Άσπα μάθει πως είναι έγκυος, δεν θα σταματά να χαμογελά, ελπίζοντας πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στον «Σασμό» - Έτσι τελειώνει ο φετινός κύκλος

Μέσα σε όλα αυτά, η Θοδώρα και ο Λευτέρης θα δουν τη σχέση τους να κλονίζεται ιδιαίτερα. Η άφιξη της Έλενας στην Άνω Ποριά θα προκαλέσει σεισμό, αφού η κοπέλα γνωρίζει πολλά από τα μυστικά του Λευτέρη. Οι δυο τους στο παρελθόν είχαν σχέση, όμως η κοπέλα τον απάτησε λίγο πριν τον γάμο.

Τώρα, η κοπέλα επιστρέφει στη ζωή του, φέρνοντας για ακόμη μια φορά τα πάνω-κάτω.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.