Σασμός spoiler | Στο στόχαστρο ο Ευθύμης Φαρμάκης - Ποιος οργανώνει τη δολοφονία του

Σασμός spoiler | Στο στόχαστρο ο Ευθύμης Φαρμάκης – Ποιος οργανώνει τη δολοφονία του

Όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια.

Πλησιάζει το τέλος του Ευθύμη Φαρμάκη στα προσεχή επεισόδια του «Σασμού».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Τηλεθεατή», ο κλοιός γύρω από τον Φαρμάκη για το φόνο του Κώστα αρχίζει να στενεύει, καθώς ένας φυλακισμένος ομολογεί ότι ο Πάνος έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον Κώστα. Φυσικά, πίσω από αυτόν κρύβεται ο Φαρμάκης και ακόμη πιο πίσω ο Παύλος.

Η Αιμιλία, μετά την πίεση του Αντώνη, στέλνει τον φυγόδικο Μαθιό στο σπίτι του, απαλλάσσοντάς τον από τις κατηγορίες, ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη: αν θα του απαγγείλει κατηγορίες, ως ηθικό αυτουργό για το φόνο του Κώστα ή θα τον αφήσει ελεύθερο, ώστε να καταφέρει να τον στριμώξει, εξιχνιάζοντας το δίκτυο των λαθρεμπόρων όπλων.

Σασμός spoiler | Στο στόχαστρο ο Ευθύμης Φαρμάκης - Ποιος οργανώνει τη δολοφονία του

Ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί, με την Έλενα να τον εκβιάζει, ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευσή του για την Τζένη. Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ ο Παύλος υποψιάζεται πως το ζευγάρι συναντιέται.

Ο Ευθύμης αντιμετωπίζει μια μεγάλη απειλή, καθώς οι επικεφαλής του κυκλώματος λαθρεμπορίας όπλων, με πρόταση του Οδυσσέα, σκέφτονται να τον βγάλουν από τη μέση, για να μην αποκαλύψει τη δράση τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.