Spoiler-βόμβα για τον Σασμό: Νεκρός ο Μαθιός από τα χέρια του Ευθύμη;

Spoiler-βόμβα για τον Σασμό: Νεκρός ο Μαθιός από τα χέρια του Ευθύμη;

Τι πραγματικά ισχύει.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα spoiler για τον «Σασμό» που θέλει τον Μαθιό να πέφτει νεκρός από τα χέρια του Ευθύμη Φαρμάκη.

Η κόντρα των δυο τους βρίσκεται στο κόκκινο, ενώ σύμφωνα με τις περιλήψεις των επεισοδίων που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, ο Μαθιός βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο λόγω των «ανοιχτών λογαριασμών» του με τον έτοιμο για όλα νονό της νύχτας που έχει αναστατώσει την Άνω Ποριά.

Σασμός | Δραματικός ο τρόπος που ο Αστέρης μαθαίνει πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του

Βάσει όσων γράφονται και αναπαράγονται στα social media, ο Φαρμάκης όταν καταλαβαίνει πως όχι μόνο δεν πρόκειται να εισπράξει τα χρωστούμενα του Στεφανή από την οικογένεια Σταματάκη, μα επιπλέον αντιμετωπίζεται σαν… εύκολος αντίπαλος από την Καλλιόπη και τον Μαθιό, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες με τον χειρότερο τρόπο: δολοφονώντας τον Μαθιό.

Ευτυχώς για τους φανατικούς της σειράς, όμως, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να λάβει χώρα σεναριακά! Αντιθέτως, ο Φαρμάκης είναι αυτός που δεν πρόκειται να… μακροημερεύσει στη σειρά, καθώς αναμένεται να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο χαρακτήρας θα πεθάνει, αν θα καταλήξει στη φυλακή ή αν αποχωρήσει οριστικά από την Κρήτη.

Επιπλέον, τρίτη σεζόν «Σασμού» χωρίς Μαθιό θα ήταν αδύνατο να υπάρξει, πράγμα που σημαίνει πως ο συγκεκριμένος ήρωας θα επιβιώσει μέχρι τα τελευταία επεισόδια της σειράς, όταν θα έρθει επιτέλους η «κάθαρση» και θα πληρώσει για το φρικτό έγκλημά του – τη δολοφονία του ξαδέρφου του, Στεφανή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.