«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Νέα αποχώρηση-βόμβα, η 4η κατά σειρά

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Νέα αποχώρηση-βόμβα, η 4η κατά σειρά

Ο νέος κύκλος δε θα θυμίζει σε τίποτα τη σειρά όπως τη μάθαμε.

Oι αλλαγές στα πρόσωπα που ταυτίστηκαν με μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, διαδέχονται η μία την άλλη, με την επόμενη σεζόν του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» να μη θυμίζει σχεδόν τίποτα τη σειρά που αγάπησε τόσο το κοινό του ALPHA.

Η αποχώρηση της Ελένης Κοκκίδου από τη «Μουρμούρα» οδήγησε τους σεναριογράφους στην απόφαση να «πεθάνουν» την ηρωίδα της, όμως αυτό δεν ήταν το τελευταίο πλήγμα για τη σειρά η οποία είχε δει τους Μαρία Χάνου και ο Σπύρο Χατζηαγγελάκη επίσης να αποχωρούν.

Η Κλέλια Ρένεση, που μπορεί να μην ήταν από την αρχή στη σειρά, αγαπήθηκε όμως πολύ στον ρόλο της «Καίτης-Κίτσο», δε θα είναι στον επόμενο κύκλο της τηλεοπτικής κωμωδίας.

Σε ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε την είδηση γράφοντας:

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… κ όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας» , καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος κ πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα!

Εγώ κ η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, κ ευχόμαστε έστω κ λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει κ και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) κ να φωτίζω έστω κ λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε κ όπως το καταφέρνω).

Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια.
Με πολλή αγάπη».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.