«Παγώνει» πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 για οικονομικούς λόγους

«Παγώνει» πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 για οικονομικούς λόγους

Θα ξεκινούσε μέσα στο καλοκαίρι του 2023.

Tη στενάχωρη αποκάλυψη για το «πάγωμα» μίας σειράς την οποία περίμεναν πολλοί, ειδικά μετά την ανακοίνωση της επιστροφής της 3 δεκαετίες μετά την πρώτη προβολή της, έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της Super Κατερίνα, αναφερόμενος στη νέα εκδοχή του «Τμήματος Ηθών» που ετοίμαζε ο ΑΝΤ1.

Όπως σχολίασε ο ηθοποιός και παλιός πρωταγωνιστής στο Τμήμα Ηθών των αρχών των 90s, ο σκηνοθέτης της σειράς Μανούσος Μανουσάκης μιλώντας με τον ίδιο σε ένα podcast που έγινε για τους «Ψίθυρους Καρδιάς», αποκάλυψε ότι το Τμήμα Ηθών δε θα γίνει προς το παρόν.

Η σειρά του ΑΝΤ1 μπαίνει στον πάγο και όταν ο ηθοποιός ερωτήθηκε για τους λόγους απάντησε ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αν ο προγραμματισμός είχε ακολουθηθεί, τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν το πρώτο τρίμηνο του 2023 και η σειρά θα έκανε πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι του 2023.

Θυμίζουμε ότι το Τμήμα Ηθών ήταν μία από τις πρώτες αστυνομικές κοινωνικές σειρές αυτοτελών επεισοδίων της ιδιωτικής τηλεόρασης, παραγωγής 1992-1995, που δημιουργήθηκε από τον Μανούσο Μανουσάκη και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Η σειρά παρουσίαζε μία ομάδα αστυνομικών του τμήματος ηθών που αναλαμβάνει την επίλυση διάφορων υποθέσεων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.