Ποιος θα μείνει ζωντανός; Στον αέρα το καθηλωτικό trailer του τελευταίου κύκλου του «Σασμού»

Ποιος θα μείνει ζωντανός; Στον αέρα το καθηλωτικό trailer του τελευταίου κύκλου του «Σασμού»

Ένα πολλά υποσχόμενο trailer.

Ελαφρώς καθυστερημένα θα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του ALPHA o τρίτος και τελευταίος κύκλος του «Σασμού», οι τηλεθεατές, όμως, είχαν την ευκαιρία να μπουν για τα καλά στο ακόμα πιο «σκοτεινό» κλίμα του επιλόγου της αγαπημένης σειράς.

Το trailer του «Σασμού» – 3ος κύκλος Ο Επίλογος, της δραματικής σειράς του ALPHA, προβάλλεται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου και με την υποβλητική μουσική του Νίκου Τερζή η οποία αναδεικνύει τα συναισθήματα των χαρακτήρων.

Με υψηλή αισθητική, σκηνοθετημένο με κινηματογραφικούς όρους, γυρισμένο με αργή κίνηση (slow motion) διαστέλλει τον χρόνο και τον «εγκλωβίζει» σε διαφορετικά γκρο πλαν και close ups. Τα πρόσωπα των ηρώων μέσα σε αυτά τα καρέ αλλάζουν έκφραση και «γράφουν» την ιστορία σε σκούρο φόντο. Μία διελκυστίνδα συναισθημάτων που μοιάζει δίχως τέλος.

To καθηλωτικό trailer

Ένα δωμάτιο, ένα χωριό, ένας κόσμος ολόκληρος. Οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί συνδέουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «κάδρο», σε αυτό το ταμπλό βιβάν. Μία πινακοθήκη ανθρώπων οι οποίοι έχουν ζήσει μαζί, έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε διαδρομές συγκλίνουσες, σε πορείες συντεταγμένες. Ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα, ένα λουλούδι, ένα κομπολόι, ένα κολιέ. Ένα τραγούδι. Μια λεπτή φέτα ζωής στον παλμό ενός συνηθισμένου απογεύματος.

Ξαφνικά, απρόσμενα, μια μαυροφορεμένη φιγούρα εισβάλλει στο χώρο. Η απειλή; Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Μια φωτογραφία πέφτει στις φλόγες. Ύστερα αίμα και χέρια. Χέρια βαμμένα κόκκινα, χέρια ποτισμένα στο αίμα. Μία κολυμπήθρα. Τα χέρια βουτούν στην κολυμπήθρα. Όλοι τυλίγονται στα μαύρα. Μια αργοπορημένη τιμωρία- για ποιο άραγε σφάλμα;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.