Σασμός spoiler: Ανακοπή για τη Βασιλική μετά το φρικτό τροχαίο - Ο Μαθιός παλεύει για τη ζωή του

Σασμός spoiler: Ανακοπή για τη Βασιλική μετά το φρικτό τροχαίο – Ο Μαθιός παλεύει για τη ζωή του

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές ήδη από το πρώτο επεισόδιo της νέας σεζόν.

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «Σασμού» που επιστρέφει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Πολλοί από τους ήρωες της σειρές βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, με την οικογένεια Σταματάκη να καλείται να διαχειριστεί ακόμα μία τραγωδία μετά τον πυροβολισμό που ακούστηκε στο φινάλε του β’ κύκλου.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Μαθιός πέφτει πληγωμένος από σφαίρα του Νικηφόρου, ενώ η Καλλιόπη που τρέμει για τη ζωή του παιδιού της παθαίνει ανακοπή. Το δράμα, όμως, δεν σταματά εδώ αφού και η Βασιλική έρχεται αντιμέτωπη με τη μοίρα της.

Δείτε τις εξελίξεις της έναρξης του νέου κύκλου, όπως τις μεταφέρει η Μάρα Σαρρή για το περιοδικό myTV:

Ο Νικηφόρος, αφού έχει πυροβολήσει τον Μαθιό, παίρνει τον δρόμο της επιστροφής αμετανόητος για την πράξη του. Ωστόσο, λίγο αργότερα βλέπει τρακαρισμένο το αυτοκίνητο της μητέρας του. Με το που φτάνει στο σημείο βλέπει την μητέρα του λιπόθυμη και βουτηγμένη στο αίμα μετά το τροχαίο.

Συνειδητοποιώντας πως εξαιτίας του η μητέρα του έπαθε τέτοια συμφορά, αρχίζει να κλαίει με λυγμούς και την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, η Βασιλική υποβάλλεται σε μία κρίσιμη χειρουργική επέμβαση. Σταδιακά όλοι μαθαίνουν για το ατύχημά της και προσεύχονται για εκείνη.

Το χειρουργείο ολοκληρώνεται κι η ίδια είναι συνδεδεμένη με τα μηχανήματα που την κρατούν στην ζωή, ώσπου ξαφνικά η καρδιά της σταματά να χτυπά. Οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να την επαναφέρουν και ο Νικηφόρος ξεσπά σε κλάματα κυριευμένος από τις τύψεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.