Σασμός spoiler: Αναλυτικά όσα θα συμβούν στους πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια

Σασμός spoiler: Αναλυτικά όσα θα συμβούν στους πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια

Όσα θα δούμε.

Για τη Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του γ’ κύκλου του «Σασμού», με το πρώτο επεισόδιο να μας ταξιδεύει στο παρελθόν προκειμένου να μάθουμε το πώς ξεκίνησαν όλα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Τηλέραμα», πριν η ιστορία συνεχιστεί, θα μάθουμε πώς ξεκίνησε η βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες και πώς μπορεί να τερματιστεί η κατάρα που τους βαραίνει, δίχως άλλα θύματα…

Για λίγο στον «Σασμό» ο Βασίλης Μπισμπίκης – Ο σκληρός χαρακτήρας που θα υποδυθεί

Τι θα συμβεί στον κάθε ήρωα;

Αργυρώ & Αστέρης

Σασμός spoiler: Αναλυτικά όσα θα συμβούν στους πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια

Ο Αστέρης και η Αργυρώ ήταν έτοιμοι να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης, δίχως να έχουν την παραμικρή ιδέα για το οικογενειακό δράμα που παιζόταν γύρω τους. Ο πυροβολισμός του Νικηφόρου στον Μαθιό αλλάζει τα πάντα και στη δική τους ζωή. Το μυστικό τους κινδυνεύει να βγει στη φόρα.

Ο γάμος τους αλλά και η ζωή τους μπαίνουν σε αναμονή, και φυσικά το ζευγάρι, που πέρασε τα πάνδεινα, θα βρεθεί μπροστά στη σκληρή αλήθεια: αν ο Αστέρης δεν πίστευε ότι ο Πέτρος σκότωσε τον Στεφανή, θα γινόταν αυτό το φονικό; Ο Μαθιός τα ξεκίνησε όλα και τόσος κόσμος δίπλα τους πλήρωσε εξαιτίας του. Ο Αστέρης δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος έπειτα από αυτό.

Θα χάσει ή τον αδελφό του ή την Αργυρώ. Μέση λύση δεν υπάρχει… Και εκείνη; Μπορεί να είναι παντρεμένη με έναν άντρα που ανήκει σε οικογένεια φονιάδων;

Βασιλική & Μαθιός

Σασμός spoiler: Αναλυτικά όσα θα συμβούν στους πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια

Η Βασιλική βρίσκεται χτυπημένη πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου της. Ήθελε να προλάβει ένα νέο κακό: να προστατέψει τους δύο άντρες της ζωής της… Τον γιο της και τον Μαθιό, τον μόνο άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον. Ήθελε να προλάβει τον Νικηφόρο, πριν εκείνος βάψει τα χέρια του με το αίμα του άντρα της, το αίμα του πραγματικού του πατέρα! Ένα τροχαίο όμως τη σταμάτησε.

Μεταφέρεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο και η μόνη της έγνοια είναι να μάθει τι συνέβη σε αυτούς τους δύο. Η ίδια κρατά το κλειδί της συμφιλίωσής τους, αρκεί να τους αποκαλύψει ότι στην πραγματικότητα είναι πατέρας και γιος! Έπειτα από όλα όσα συνέβησαν, όμως, είναι αμφίβολο αν η αλήθεια μπορεί τελικά να τους σώσει.

Την ίδια στιγμή, και ο Μαθιός παλεύει για τη ζωή του. Τη ζωή που ονειρεύτηκε, τη ζωή που κατέστρεψε, τη ζωή που λάτρεψε, τη ζωή που θα έδινε για να σώσει τους άλλους. Είναι έτοιμος να πληρώσει για τις αμαρτίες του, όμως και αυτό δεν φαίνεται αρκετό για να φέρει τη λύτρωση.

Καλλιόπη

Σασμός spoiler: Αναλυτικά όσα θα συμβούν στους πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια

Αναγκάστηκε να δεχτεί μια Βρουλάκη για νύφη της. Υποχώρησε και τη δέχτηκε μέσα στο σπίτι της. Έκανε υπομονή μόλις έμαθε ότι το παιδί της Αργυρώς είναι δικός της εγγονός. Δέχτηκε ακόμα και να μην του αλλάξουν το όνομα και τον λέει Πετρή. Οι υποχωρήσεις όμως έχουν και ένα όριο! Η Καλλιόπη τραβάει πια τις κόκκινες γραμμές της και είναι αποφασισμένη να μη δεχτεί τίποτε άλλο. Ο μικρός είναι ένας Σταματάκης και έτσι θέλει να τον μεγαλώσει η ίδια ως γιαγιά του.

Η άλλη οικογένεια καλά θα κάνει να κρατήσει τους τύπους, να παραμείνει σε απόσταση, να μην έχει απαιτήσεις, γιατί η καπετάνισσα κάθισε αρκετό καιρό με σταυρωμένα χέρια. Στο ήδη ανοιχτό μέτωπο με τους Βρουλάκηδες προστέθηκε τώρα και αυτό του Νικηφόρου, που γνωρίζει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του. Η Καλλιόπη λυγίζει, η υγεία της κλονίζεται και όλα μοιάζουν τόσο εύθραυστα. Η καπετάνισσα ,όμως, είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Έχει να καταστρώσει τα επόμενα σχέδιά της.

Τώρα πρέπει να ηρεμήσουν τον Νικηφόρο και να τον πείσουν να κρατήσει το στόμα του κλειστό! Ο Μαθιός είναι πολύ σημαντικός για εκείνη και για όλη της την οικογένεια. Δεν πάλεψε με νύχια και με δόντια να τον κρατήσει εκτός φυλακής για να τους προδώσει τώρα ένας δικός τους. Μετά το σοκ, ο Νικηφόρος πρέπει να μάθει να ζει με αυτό που συνέβη και να πάψει να φέρεται σαν κακομαθημένο παιδί. Και αν δεν μπορεί να το καταλάβει με το καλό, η θεία Καλλιόπη θα του το μάθει με το στανιό!

Νικηφόρος

Σασμός spoiler: Αναλυτικά όσα θα συμβούν στους πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια

Στρέφει το όπλο προς τον Μαθιό και πυροβολεί! Ο Νικηφόρος είναι θολωμένος από οργή για τον άνθρωπο που είχε σαν πρότυπο και ο οποίος κατέρρευσε μπροστά του, στο ίδιο ακριβώς μέρος όπου κατέρρευσε και ο πατέρας του μερικά χρόνια πριν. Ο Νικηφόρος δεν είναι φονιάς, δεν μπορεί να κρατήσει όπλο απέναντι σε άλλον άνθρωπο, όχι δίχως να τρέμει το χέρι του.

Δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά, δεν βλέπει τον Μαθιό που αγαπά, αλλά έναν φονιά που του κατέστρεψε τη ζωή. Μετά τον πυροβολισμό πρέπει να ζήσει με τις συνέπειες της πράξης του και θα τρομάξει όταν καταλάβει πόσο ίδιος είναι με εκείνον που ήθελε να σκοτώσει. Η φυγή είναι μια προσωρινή λύση, μέχρι όμως να ξεκαθαρίσει το πώς πραγματικά νιώθει μέσα του, πρέπει να μιλήσει με τη μητέρα του. Και έπειτα σειρά έχει ο κολλητός του ο Μανώλης, που έχει πολλές εξηγήσεις να δώσει…

Μαρίνα & Αντώνης

Σασμός spoiler: Αναλυτικά όσα θα συμβούν στους πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια

Ο Αντώνης συμβούλεψε τη Θοδώρα να μην αποκαλύψει σε κανέναν και ειδικά στη Μαρίνα τα όσα είχε πει στον Αστέρη και τον έκαναν να πιστεύει πως ο Μανώλης είχε δει τον Πέτρο να κάνει κακό στον Στεφανή. Είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης αρχίζει να έχει μυστικά από τη γυναίκα του.

Ξέρει πολύ καλά πως, αν η Μαρίνα μάθει την ανάμιξη της Θοδώρας στη δολοφονία του γιου της, όχι μόνο θα χαλάσει τη σχέση της με τους Αγγελάκηδες, αλλά ακόμα και ο δικός τους γάμος θα μπει σε κίνδυνο. Στην Κρήτη όμως τίποτα δεν μένει για πάντα κρυφό! Έτσι, όταν το μυστικό βγει στη φόρα, το αγαπημένο ζευγάρι δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως παλιά…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.