Δραματικές εξελίξεις για Μαθιό & Βασιλική στον «Σασμό» - Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου

Δραματικές εξελίξεις για Μαθιό & Βασιλική στον «Σασμό» – Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου

Αναλυτικά οι εξελίξεις.

Περί τα μέσα Σεπτέμβρη αναμένεται η πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου κύκλου του «Σασμού», του οποίου τα γυρίσματα ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων των νέων επεισοδίων, θα δούμε τον Μαθιό και τη Βασιλική, οι οποίοι μεταφέρονται στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τους κρατήσουν στη ζωή. Μετά τον τραυματισμό που είχε λόγω του τροχαίου, η Βασιλική ξεφεύγει τον κίνδυνο, ενώ ο Μαθιός, βαριά πληγωμένος από τη σφαίρα του Νικηφόρου, εισάγεται εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ στο MYtv, χάρη στις προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή του παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και ύστερα από μερικές ημέρες ανακτά πλήρως τις αισθήσεις του. Μόλις ξυπνάει, τον επισκέπτεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο Αντώνης ζητώντας του να μάθει τι ακριβώς συνέβη. Ο Μαθιός, όμως, γνωρίζοντας πως αν ομολογήσει την αλήθεια και συλληφθεί ο Νικηφόρος, η Βασιλική θα καταρρεύσει, αποφασίζει να πει ψέματα.

Συγκεκριμένα, λέει στον Αντώνη πως εξαιτίας ενός λανθασμένου χειρισμού του αυτοτραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να φτάσει ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Μόλις η Βασιλική μαθαίνει την πρωτοβουλία αυτή του Μαθιού, συγκινείται και με όση δύναμη της έχει απομείνει ζητάει από τον Νικηφόρο να έρθει στο νοσοκομείο, καθώς έχει να του αποκαλύψει κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

Δραματικές εξελίξεις για Μαθιό & Βασιλική στον «Σασμό» - Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου

Ο νεαρός, μη θέλοντας να ταράξει τη μητέρα του, αλλά φανερά προβληματισμένος, της κάνει το χατίρι. Μητέρα και γιος πηγαίνουν ύστερα από λίγο στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Μαθιός, με τον Νικηφόρο να ρωτάει σε έντονο ύφος τη Βασιλική τι δουλειά έχουν εκεί.

Εκείνη του ζητάει να κάνει υπομονή, δείχνοντας έτοιμη να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει μέσα της. Μη μπορώντας να συγκροτήσει τα δάκρυά της και προσπαθώντας μάταια να πνίξει τους λυγμούς της, αποκαλύπτει στους δύο άντρες τον ισχυρό δεσμό που τους ενώνει. «Ο Μαθιός είναι ο βιολογικός σου πατέρας», λέει στον Νικηφόρο, αφήνοντας εκείνον και τον Μαθιό άφωνους. Και ενώ ο τελευταίος δε ξέρει πώς να αντιδράσει ο Νικηφόρος, στο άκουσμα αυτής της αποκάλυψης, γίνεται έξω φρενών.

Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου κυριεύεται από οργή και αρχίζει να ουρλιάζει στη μητέρα του. Συγκεκριμένα, της φωνάζει πως ο πατέρας του ήταν και θα είναι πάντα ο Στεφανής, ενώ ο Μαθιός δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας φονιάς. Όσο και αν η Βασιλική προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να μαλακώσει την καρδιά του, δεν τα καταφέρνει. Ο Νικηφόρος δείχνει να μην ακούει τίποτα και κανέναν, αντίθετα με τα μάτια του να πετούν σπίθες θέτει στη μητέρα του ένα τελεσίγραφο. «Ή εμένα ή αυτόν! Διάλεξε ποιον θες να έχεις στη ζωή σου, γιατί ποτέ δεν πρόκειται να μας έχεις και τους δύο», της λέει σε έξαλλη κατάσταση.

Δραματικές εξελίξεις για Μαθιό & Βασιλική στον «Σασμό» - Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου

Τα λόγια του γιου της είναι σαν μαχαιριά στην καρδιά της Βασιλικής. Ακόμη μία φορά, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα, αφού δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τον γιο της και τον άντρα που αγαπά. Το σίγουρο είναι πως πλέον τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για τους τρεις ήρωες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.