«Την έκοψε κι ας ήταν τόσο ωραία!»: Η γυναίκα που ο Γιάννης Μπέζος έκοψε στις οντισιόν για το «Εκείνες κι Εγώ» για τον πιο απίστευτο λόγο (Vid)

«Την έκοψε κι ας ήταν τόσο ωραία!»: Η γυναίκα που ο Γιάννης Μπέζος έκοψε στις οντισιόν για το «Εκείνες κι Εγώ» για τον πιο απίστευτο λόγο (Vid)

Συνεπής στα «πιστεύω» του ο Γιάννης Μπέζος.

Τη νέα του συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» του Mega παραχώρησε ο Τάσος Κωστής, προχωρώντας σε μία αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο από την εποχή που γυριζόταν η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι Εγώ».

Όπως είπε ο αγαπημένος ηθοποιός, οι δυο τους έκαναν μαζί τις οντισιόν για τη σειρά. Σε μία εξ’ αυτών εμφανίστηκε μία πάρα πολύ όμορφη κοπέλα η οποία είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει και τους δυο τους με την εξωτερική της εμφάνιση, παρόλα αυτά όμως ο τηλεοπτικός Ζάχος Δόγκανος την έκοψε με συνοπτικές διαδικασίες όταν εκείνη απάντησε «λάθος» σε μια ερώτηση του πρωταγωνιστή!

«Κάνουμε το ‘Εκείνες κι Εγώ’ και μας νέρχεται μία κοπέλα και ήταν πραγματικά μία πολύ ωραία κοπέλα. Εμείς την βλέπαμε και την θαυμάζαμε, γιατί εμείς είμαστε λάτρεις του ωραίου φύλου. Καθόμαστε κουβεντιάζουμε, λέμε τα σχετικά – ο Γιάννης δηλαδή, γιατί εγώ ήμουν δίπλα. Και σε κάποιο σημείο της λέει ο Γιάννης ‘ποια σχολή έχετε τελειώσει;’. Κι εκείνη λέει ‘αχ, δεν έχω πάει σχολή ακόμα’.

Δεν είχε πάει στη σχολή και ήρθε να παίξει. Πώς θα πας ανεκπαίδευτος; Σε ποιο επάγγελμα θα πας και θα σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, χωρίς μία εκπαίδευση, μία σχολή, κάτι; Εδώ σερβιτόρος πας και σε ρωτάνε αν έχεις πάει κάπου, εάν ξέρεις να κρατάς το πιάτο ή αν θα το σπάσεις. Και έρχεται να παίξεις στην τηλεόραση έτσι;», είπε και συνέχισε περιγράφοντας την αντίδραση του Γιάννη Μπέζου:

«Ο Γιάννης της είπε ‘με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά, γιατί περιμένουν τόσα κορίτσια, που έχουν τελειώσει σχολή, είναι εκπαιδευμένα και περιμένουν τη σειρά τους για να μπουν να παίξουνε. Δεν θα τα αδικήσω αυτά. Πήγαινε σε σχολή, τέλειωσε και με το καλό, και όταν τελειώσεις να έρθεις, εδώ είμαι, να συνεργαστούμε’».

Αυτό που δεν μάθαμε ποτέ, πάντως, είναι αν η συγκεκριμένη κοπέλα έγινε τελικά ηθοποιός και αν στο μέλλον την είδαμε σε κάποια άλλη τηλεοπτική παραγωγή…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.