Νέα σειρά για τον Γιώργο Καπουτζίδη! Οι πρώτες λεπτομέρειες

Γιώργος Καπουτζίδης: Κακά τα μαντάτα για την τηλεοπτική σειρά που ετοίμαζε

Πολλά τα προβλήματα για τον σεναριογράφο.

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης, προβληματίστηκε έντονα σχετικά με το αν θα έπρεπε να συνεχίσει να γράφει το σενάριο για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σέρρες», μετά τον ξαφνικό χαμό ενός εκ των πρωταγωνιστών, του ηθοποιού, Πάνου Νάτση, στα τέλη Ιανουαρίου του 2022 σε τροχαίο με τη μηχανή του.

Τελικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης, αποφάσισε να γράψει το σενάριο για τον 2ο κύκλο, ο οποίος περιέχει και αρκετά αυτοβιογραφικά στοιχεία, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να αναλαμβάνεται από άλλο ηθοποιό. Παρόλο που υπήρξε προσέγγιση σε γνωστό ηθοποιό, ωστόσο δεν επήλθε συμφωνία.

Τα προβλήματα όμως δε σταμάτησαν εκεί, καθώς ένας άλλος πρωταγωνιστής της σειράς, ο Γιώργος Γάλλος ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία παραγωγής JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη και δεν του επιτρέπεται να πραγματοποιήσει γυρίσματα για άλλη τηλεοπτική σειρά όσο θα είναι σε εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου.

Υπενθυμίζεται πως στη σειρά «Σέρρες», ο Γιώργος Γάλλος υποδύθηκε τον πατέρα του Πάνου Νάτση. Μετά από αυτά τα προβλήματα, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε την επ’ αόριστον αναβολή της έναρξης των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου των «Σερρών».

Παρόλο που πρόθεσή του ήταν να γραφτεί κανονικά ο δεύτερος κύκλος, τίποτα πλέον δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Σημειώνεται πως και στο παρελθόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης ήθελε να συνεχίσει το σήριαλ «Εθνική Ελλάδος», κάτι όμως που έμεινε ανεκπλήρωτο αφού τότε το Mega που φιλοξενούσε τη σειρά, είχε κλείσει λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.