«Ντροπή, ξεφτίλα αυτό που είδαμε»: Η σκηνή του «Σασμού» για την κακοποίηση και τον βιασμό της Βασιλικής που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Χ (Vid & Tweets)

«Ντροπή, ξεφτίλα αυτό που είδαμε»: Η σκηνή του «Σασμού» για την κακοποίηση και τον βιασμό της Βασιλικής που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Χ (Vid & Tweets)

Τηλεθεατές εναντίον Αστέρη Σταματάκη.

Έναν μικρό χαμό προκάλεσε στα social media το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού», στο οποίο ο Αστέρης έμαθε ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του ξαφέρφου τους, του Στεφανή Σταματάκη.

Με την παραδοχή του Μαθιού για τον φόνο του συζύγου της Βασιλικής, οι τηλεθεατές είδαν ένα άλλο πρόσωπο του Αστέρη, το οποίο ομολογουμένως… δεν τους άρεσε καθόλου, κυρίως λόγω του ότι ο ίδιος δεν φάνηκε να στάθηκε καθόλου στο δράμα της Βασιλικής η οποία κακοποιούνταν συστηματικά από τον Στεφανή.

Σασμός spoiler: Η Βασιλική βάφει τα χέρια της με αίμα – Αυτόν τον Βρουλάκη δολοφονεί

Αστέρης και Μαθιός ήρθαν σε ευθεία σύγκρουση, κάτι που ενόχλησε πολύ το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Μαθιού!

Ο μεταξύ τους διάλογος, ο οποίος προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, είχε ως εξής:

-Εσύ σκότωσες τον Στεφανή;

-Εγώ το έκανα. Η Βασιλική ζούσε μια κόλαση, Αστέρη. Τη χτυπούσε συνέχεια, την έβρισκα συνέχεια με μελανιές. Την απατούσε, την ατίμαζε, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς.

-Και τι μ’ αυτό; Αυτό σου έδωσε το δικαίωμα να τον σκοτώσεις; Να πάρεις ένα όπλο και να τ’ αδειάσεις πάνω του;

-Ακουσέ με…

-Όχι, δε θέλω να σ’ ακούσω. Μη μιλάς! Δε μ’ ενδιαφέρει! Είσαι φονιάς Μαθιό!

-Δε γινόταν αλλιώς, άμα δεν το ζούσες… Η Βασιλική δε θα ζούσε, θα είχε αυτοκτονήσει!

-Μη μιλάς, σκάσε! Δε θέλω να σε βλέπω! Τέλος!

Η αντίδραση του Αστέρη μόνο με καλό μάτι δεν πάρθηκε από τους τηλεθεατές, οι οποίοι θεώρησαν απαράδεκτη τη στάση του σχετικά όχι με τη δολοφονία του Στεφανή ως πράξη αλλά με όσα περνούσε η Βασιλική στα χέρια του κακοποιητικού της συζύγου.

Η φράση «και τι μ’ αυτό;» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Χ, με τους χρήστες του διαδικτύου να καταδικάζουν αυτήν την απάθεια μπροστά στην κακοποίηση μιας γυναίκας.

Υπενθυμίζεται δε, ότι στη σειρά είχαμε δει σκηνή στην οποία ο Στεφανής επιχείρησε να βιάσει τη γυναίκα του λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Όταν μου αντιστέκεσαι έτσι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με φτιάχνεις».

Όταν, μάλιστα, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, ο Στεφανής την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει, μέχρι που… επενέβη ο Μαθιός γλιτώνοντάς την απ’ τα χέρια του.

Δείτε την αντίδραση των χρηστών του Χ:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.