Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος νεκρός στα χέρια της Βασιλικής - Η βεντέτα «φουντώνει» ξανά

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στον «Σασμό» μετά θάνατον – Η εκδίκηση της Βασιλικής και τα spoiler για τα επόμενα επεισόδια

Η Βασιλική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Την ολική μεταμόρφωση της Βασιλικής θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια του «Σασμού».

Έχοντας πια χάσει τον μοναχογιό της, η Βασιλική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και διψώντας για αίμα, δε διστάζει να συμμαχήσει ακόμα και με την Καλλιόπη.

Την ίδια ώρα, η «επιστροφή» του Νικηφόρου φέρνει τα πάνω-κάτω στα σχέδιά της.

Δείτε τα spoiler των επόμενων επεισοδίων όπως ακριβώς μας τα παρουσιάζει το περιοδικό «Τηλέραμα»:

Ύστερα από μια επίσκεψη του Νικηφόρου στο όνειρό της, η Βασιλική καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να πιέζει τον Μαθιό να πάρει εκδίκηση από τον Λάζαρο, αλλά να πάρει η ίδια την ευθύνη στα χέρια της. Λυτρώνει λοιπόν τον Μαθιό από το μαρτύριο της εκδίκησης και βρίσκει σύμμαχο την Καλλιόπη.

Στο μεταξύ, ξετυλίγεται η πλεκτάνη της Εύας σε βάρος του Μαθιού. Πηγαίνει να βρει τον Παύλο και του αποκαλύπτει ότι ο Σταματάκης σκότωσε τον Στεφανή. Εκείνος αποφασίζει να μην αντιδράσει σε αυτό που μόλις έμαθε. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να δικαιολογήσει τον Μαθιό, αφού έγινε φονιάς για να σώσει την αγαπημένη του από τη χρόνια κακοποίηση του τότε συζύγου της.

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στον «Σασμό» μετά θάνατον - Η εκδίκηση της Βασιλικής και τα spoiler για τα επόμενα επεισόδια

Τα ξαδέλφια αποκαλύπτουν στον Παύλο πού κρύβεται ο Λάζαρος και εκείνος σπεύδει να το πει στον Αντώνη. Πρέπει αυτή η τρέλα να σταματήσει και η νέα βεντέτα να αποφευχθεί πάση θυσία. Ο Φραγκιαδάκης σπεύδει να συλλάβει τον Λάζαρο πριν τον προλάβουν οι Σταματάκηδες και χυθεί κι άλλο αίμα. Η Βασιλική με την Καλλιόπη όμως εξυφαίνουν σκοτεινά σχέδια. Η μόνη λέξη που έρχεται στο μυαλό τους είναι η αυτοδικία!

‘Αίμα στο αίμα’, λένε και ξεκινούν για το κρησφύγετο του Λάζαρου, μη γνωρίζοντας όμως πως οι Βρουλάκηδες έχουν ήδη πάρει τα μέτρα τους…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.