Θα ταράξει τα νερά με μεγάλες αλήθειες: Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζουν Ρέππας - Παπαθανασίου

Θα ταράξει τα νερά με μεγάλες αλήθειες: Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζουν Ρέππας – Παπαθανασίου

Ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια-έκπληξη.

Ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας τους με το MEGA, όπου παρουσίασαν τις δύο κωμωδίες «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», ένα από τα πιο επιτυχημένα συγγραφικά ντουέτα, οι Ρέππας – Παπαθανασίου, έκαναν ένα διάλειμμα ενός έτους, όσο χρειάζεται δηλαδή για να ετοιμάσουν τη νέα τους κωμωδία.

Σύμφωνα με το myTV η νέα τους σειρά δε θα προβληθεί στο Mega, όπως οι προηγούμενες δύο, αλλά θα παίξει τηλεοπτικά τη σεζόν 2024 – 2025 στον ALPHA. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ η σειρά θα έχει βασική πρωταγωνίστρια, η οποία δεν θα είναι άλλη από τη Μαρία Λεκάκη.

Οριστικό φινάλε: Αυτές είναι οι σειρές που «κόβονται» από το πρόγραμμα τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η σειρά πρόκειται να ταράξει τα νερά της μυθοπλασίας καθώς θα πραγματεύεται το παρασκήνιο τηλεοπτικών παραγωγών, με τρόπο όμοιο με εκείνον των «Δυο Ξένων»! Θα παρουσιάζει δηλαδή τον κόσμο πίσω από τις κάμερες, όσα συμβαίνουν εκτός κάμερας και δεν περνούν ποτέ στην τελική εικόνα που φτάνει στις οθόνες μας: τα λάθη, τους καβγάδες, τις ίντριγκες και… τις λυκοφιλίες!

Όπως ανέφερε σε άλλο ρεπορτάζ η πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη!», το συγγραφικό δίδυμο έχει κάνει πρόταση στη Βίκυ Σταυροπούλου να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά τους, οπότε μένει να δούμε ποια ηθοποιό θα δούμε στα ηνία της σειράς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.