Σασμός spoiler: Πυροβολούν τον Μαθιό για αντίποινα - Η γυναίκα που μπαίνει μπροστά και του σώζει τη ζωή

Σασμός spoiler: Πυροβολούν τον Μαθιό για αντίποινα – Η γυναίκα που μπαίνει μπροστά και του σώζει τη ζωή

Κανείς δεν ξέρει αν εκείνη θα επιβιώσει...

Νέος κύκλος αίματος ανοίγει στα προσεχή επεισόδια του «Σασμού» με τον Μαθιό να μπαίνει στο στόχαστρο των «εχθρών» μετά τη δολοφονία του Λάζαρου.

Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για το φόνο του δολοφόνου του Νικηφόρου, καθώς ομολογεί ένα έγκλημα που δεν έκανε για να προστατέψει τη Βασιλική, πράξη με ολέθριες συνέπειες.

Δείτε αναλυτικά όσα θα συμβούν όπως μας τα μεταφέρει το myTV:

Μετά τον θάνατο του Λάζαρου η μανία του Αντρέα για εκδίκηση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Εντωμεταξύ, ο Μαθιός για να καλύψει τη Βασιλική ομολογεί ότι εκείνος σκότωσε τον Λάζαρο. Η Καλλιόπη είναι πολύ ανήσυχη από τη στιγμή που ο γιος της συλλαμβάνεται γιατί φοβάται ότι ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος μπορεί να τον σκοτώσουν στη φυλακή.

Αλλά και ο Αντώνης έχει τους ίδιους φόβους για αυτό μάλιστα έχει κανονίσει να υπάρχουν δρακόντεια μέτρα προστασίας…

Η Ντίνα σώζει στο παρά τσακ τον Μαθιό

Πραγματικά, ο Αντρέας με τον Τηλέμαχο και κάποιους άλλους συγγενείς του οργανώνουν νέο σχέδιο εκδίκησης. Έτσι, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του Μαθιού, ένας ξάδελφος του Λάζαρου καταφέρνει να μην γίνει αντιληπτός, τον πλησιάζει και τον πυροβολεί. Όμως η Ντίνα την τελευταία στιγμή μπαίνει μπροστά του και η σφαίρα βρίσκει εκείνη!

Πανικός επικρατεί αμέσως μετά, με άλλους να σπεύδουν στη Ντίνα και άλλους να κυνηγούν τον αδίστακτο άντρα. Ο Μαθιός όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» είναι σοκαρισμένος, καθώς συνειδητοποιεί ότι αν δεν ήταν η Ντίνα εκείνος θα ήταν νεκρός…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.