Πολύ άσχημη εξέλιξη για την ελληνική σειρά που περίμενε όλη η Ελλάδα...

Πολύ άσχημη εξέλιξη για την ελληνική σειρά που περίμενε όλη η Ελλάδα…

Κρίμα για τις ελπίδες που γέννησε στους φανς της.

Το remake μιας από τις πιο άδοξα κομμένες σειρές της τελευταίας 25ετίας ετοιμάζονταν να δημιουργήσουν ξανά, σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, οι σεναριογράφοι του Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου.

Ο λόγος για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» που πριν 23 χρόνια είχε κάνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξεκινήματα κωμικής σειράς, με ένα τεράστιο καστ κωμικών ηθοποιών, όμως η μοίρα του στο Mega ήταν να σταματήσει πολύ νωρίς, πριν συμπληρωθούν καν δέκα επεισόδια.

Παρότι η είδηση γέννησε ελπίδες που απανταχού φαν της σειράς ότι θα καταφέρουν επιτέλους να δουν πώς θα εξελισσόταν ένα από τα μεγαλύτερα what if της ελληνικής τηλεόρασης, τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν τελικά όπως έδειχναν οι πρώτες πληροφορίες.

Το remake της σειράς στο Mega όπως όλα δείχνουν ναυαγεί και η σημαντικότερη αιτία γι’ αυτό είναι το τεράστιο κόστος της σειράς. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s time, το κάθε επεισόδιο της σειράς, αν γινόταν, θα κόστιζε στο κανάλι περί τα 150.000€.

Ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό, που όμως ως ένα σημείο θα μπορούσε να δικαιολογηθεί αν η σειρά έφτιαχνε ξανά ένα πάρα πολύ μεγάλο all star καστ αναγνωρισμένων και καλά αμειβομένων κωμικών, κατά κύριο λόγο, ηθοποιών. Δυστυχώς όμως για όλους τους φανς και φυσικά τους δημιουργούς, το μεγάλο μπάτζετ που απαιτούσε μία τέτοια παραγωγή έγινε ο αποφασιστικός παράγοντας που η επιστροφή της αγαπημένης σειράς μπαίνει στο συρτάρι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.