«Έρωτας Φυγάς»: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο, σε νέα ώρα - Όλες οι λεπτομέρειες του β' κύκλου της επιτυχημένης σειράς του OPEN

«Ξαφνικός θάνατος» για τον Έρωτα Φυγά του OPEN – Αυτό είναι το επίμαχο e-mail που έλαβαν οι πρωταγωνιστές για το πρόωρο φινάλε

Φανερά θυμωμένοι οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς.

Πρόωρα ολοκληρώνεται και επίσημα πλέον η επιτυχημένη σειρά του OPEN «Έρωτας Φυγάς».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δυσαρέσκεια των συντελεστών υπήρξε τεράστια, με τους τηλεθεατές να υποστηρίζουν από τη μεριά τους πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει λογική εξήγηση.

Όπως οι ίδιοι οι ηθοποιοί της σειράς αποκάλυψαν, ενημερώθηκαν για τη συγκεκριμένη απόφαση μέσω… e-mail, το οποίο παρουσίασε στο κοινό η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Το επίμαχο e-mail έχει ως εξής:

«Αγαπητοί συνεργάτες,

μετά λύπης μας θα θέλαμε με το παρόν να σας ανακοινώσουμε ότι λάβαμε επίσημη ενημέρωση από το κανάλι πως ο ‘Έρωτας Φυγάς’ θα λάβει τέλος στο 110ο επεισόδιο.

Οι έντονες φημολογίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώθηκαν με την αρνητική αυτή εξέλιξη, παρότι η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο και φέρνει για το κανάλι υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι ‘Αργοναύτες’ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η σειρά. Όταν θα έχουμε εξελίξεις, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Ας δείξουμε όλοι την ίδια αγάπη ως το τέλος του κύκλου των γυρισμάτων, ώστε να κάνουμε ακόμα πιο ηχηρή την επιτυχία του Φυγά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.