Σβήνουν τον ανταγωνισμό: 4 νέες ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα το 2024

Σβήνουν τον ανταγωνισμό: 4 νέες ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα το 2024

Έρχονται με την αλλαγή του χρόνου.

Η μυθοπλασία ήταν ο πολιορκητικός κριός των καναλιών στην τηλεθέαση των ριάλιτι στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν και αυτό αναμένεται να γίνει σε λίγες ημέρες που ξεκινάει το δεύτερο μισό, καθώς οι σειρές στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και τη δημόσια τηλεόραση είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά.

Το 2024 αναμένεται να συνεχίσει από εκεί που τελείωσε το 2023 φέρνοντας στο κοινό πρεμιέρες ελληνικών σειρών υψηλών προδιαγραφών τόσο στο μπάτζετ των παραγωγών τους όσο και στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που υπόσχονται.

Οριστικό φινάλε: Αυτές είναι οι σειρές που «κόβονται» από το πρόγραμμα τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ποιες σειρές φτάνουν μετά τα Χριστούγεννα;

Αναλυτικά οι πρεμιέρες των ελληνικών σειρών που θα δούμε στα κανάλια από τον Ιανουάριο του 2024:

MEGA

Famagusta

H νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου αναμένεται να γίνει η νέα μεγάλη επιτυχία του Mega για την επόμενη σεζόν καθώς από το πρώτο κιόλας trailer φαίνεται ότι θα αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές. Το θέμα της σειράς αφορά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο τον Αύγουστο του 1974. Με σκοπό να τιμηθεί η μαύρη επέτειος των 50 χρόνων από τον Αττίλα, ο σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου και η παραγωγή ετοίμασαν μία σειρά 24 επεισοδίων για τα γεγονότα εκείνων των ημερών.

«Famagusta»: Tι πραγματικά σημαίνει ο τίτλος της νέας υπερπαραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου για το Mega


Σκαραβαίος

Mετά την επιτυχίες του στο σινεμά και στο τηλεοπτικό Maestro, o Γιάννης Τσορτέκης επιστρέφει στην τηλεόραση με μία νέα αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, στην οποία θα υποδύεται έναν ντετέκτιβ που σε κάθε επεισόδιο θα εμπλέκεται με ένα κοινωνικό πρόβλημα.

Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες εβδομάδες της νέας χρονιάς.


STAR

Μαύροι Πίνακες

Σε παραγωγή της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, έρχεται η σειρά «Μαύροι Πίνακες» με πρωταγωνιστές τους Κάτια Γκουλιώνη, Λένα Παπαληγούρα, Αντίνοο Αλμπάνη και ο Δημήτρη Κίτσο.

Η σειρά θα είναι σε σενάριο των Μάριου Ιορδάνου και Σοφίας Καζαντζιάν.


ΕΡΤ1

Έρημη Χώρα

Η πρώτη σειρά του δεύτερου μισού της σεζόν που δε θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, αλλα θα τη δούμε από τον Δεκέμβριο, αρχικά στο ERTFLIX, είναι η νέα παραγωγή της ΕΡΤ σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα. Η πρεμιέρα θα λάβει χώρα την 1η Δεκεμβρίου, όμως στην ΕΡΤ1 θα ξεκινήσει να προβάλλεται τη νέα χρονιά.

Θα είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα γυριστεί για τον ERTFLIX και θα περιγράφει την περιπέτεια κηδεμονίας ενός παιδιού, της 11χρονης Εύας, που χάνει και τους δύο γονείς της την ίδια ημέρα σε τροχαίο, με το τρέιλερ να ξεκινάει με το δυστύχημα αυτό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.