Θα ταράξει τα νερά με μεγάλες αλήθειες: Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζουν Ρέππας - Παπαθανασίου

Αυτή είναι η νέα σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου: Ο… επικός τίτλος, οι πρωταγωνίστριες και οι πρώτες πληροφορίες

Με σπαρταριστή υπόθεση...

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star» μίλησε ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα, πολυαναμενόμενη σερά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στην οποία θα συμμετάσχει και ο ίδιος.

Σύμφωνα με όσα μέχρι τώρα γνωρίζαμε, η νέα αυτή σειρά δεν θα προβληθεί στο Mega όπως οι προηγούμενες δύο, αλλά θα παίξει τηλεοπτικά τη σεζόν 2024 – 2025 στον ALPHA, ενώ δεν θα προβάλλεται περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Μαρία Λεκάκη και τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Όσο για την υπόθεση; Θα θυμίζει έντονα την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», ως προς το κομμάτι της παρωδίας γνωστών δραματικών σειρών, όπως ο «Σασμός» και το «Μαύρο Ρόδο».

Παίζουν τα ρέστα τους ALPHA – Mega: Οι 2 νέες κωμικές σειρές που έρχονται να σαρώσουν τα πάντα τη νέα σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η σειρά πρόκειται να ταράξει τα νερά της μυθοπλασίας καθώς θα πραγματεύεται το παρασκήνιο τηλεοπτικών παραγωγών, με τρόπο όμοιο με εκείνον των «Δυο Ξένων»! Θα παρουσιάζει δηλαδή τον κόσμο πίσω από τις κάμερες, όσα συμβαίνουν εκτός κάμερας και δεν περνούν ποτέ στην τελική εικόνα που φτάνει στις οθόνες μας: τα λάθη, τους καβγάδες, τις ίντριγκες και… τις λυκοφιλίες!
Τώρα, μάθαμε και τον τίτλο της σειράς!

«’Η εκδίκηση της Τζέλας Δελαφράγκα‘. Έτσι θα λέγεται η νέα σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου. Θα είναι μία σάτιρα σε όλες τις ελληνικές σειρές. Θα παίξουν πάρα πολλά και καλά ονόματα, τη σειρά θα τη δούμε από Σεπτέμβριο. Ήδη έχουμε αρχίσει την προετοιμασία, μεθαύριο πάμε στο στούντιο για τα τραγούδια», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.