«Χτύπημα» με... Τσαντίρι; Πρόταση-βόμβα σε Λάκη Λαζόπουλο για επιστροφή στη σάτιρα

Λάκης Λαζόπουλος: Μένει εκτός Mega;

Οι χθεσινές πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται.

Την επιστροφή του ως ηθοποιός σε σειρά που υπογράφει άλλος δημιουργός και σε κανάλι που δεν έχει δουλέψει για πολλά χρόνια, ανακοίνωσε ως αποκλειστική πληροφορία η Φωτεινή Πετρόγιαννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Η επιστροφή του στην τηλεόραση σε ρόλο έκπληξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, θα γινόταν για τη σειρά Ναυάγιο του Mega, η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδυόταν έναν δικηγόρο, ο οποίος θα υπερασπιστεί τους διασωθέντες του ναυαγίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η αλήθεια είναι όμως ότι η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε και πιθανότατα ο Λάκης Λαζόπουλος αν και όταν επιστρέψει στην τηλεόραση θα είναι με κάτι δικό του, όπως συνηθίζει τα τελευταία πολλά χρόνια. Τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Μάλιστα σύμφωνα με τη Νάντια Ρηγάτου στο enikos.gr το πιθανότερο σενάριο ήταν να έγιναν κάποιες συζητήσεις με το κανάλι αλλά να μην ευοδώθηκε η συνεργασία.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός και σεναριογράφος συνεργάστηκε τελευταία φορά με το Mega πριν 21 χρόνια, το 2003, στην προτελευταία σεζόν των 10 Μικρών Μήτσων, αφού η τελευταία δημιουργήθηκε από τον ίδιο το 2018 αλλά για λογαριασμό του ΑΝΤ1 αυτήν την φορά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.