«Για να μη σου φωνάξει, μαμά»: Ο σοκαριστικός διάλογος της Τζωρτζίνας με την Πισπιρίγκου λίγο πριν τη δολοφονία της (Vid)

«Σασμός» τέλος: Αυτή είναι η νέα σειρά που παίρνει τη θέση του στο πρόγραμμα του ALPHA

Βασισμένη κι αυτή σε βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Τίτλους τέλους ρίχνει ο «Σασμός» στο φινάλε της σεζόν με τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει ήδη από τον περασμένο Οκτώβρη περί νέας σειράς βασισμένης σε βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, τώρα να επιβεβαιώνονται από το στρατόπεδο του ALPHA.

Ο λόγος για το μυθιστόρημα του 2025 «Η Εξομολόγηση», το οποίο ετοιμάζεται να οπτικοποιηθεί με τη σφραγίδα της εταιρείας παραγωγής J.K. Productions του Γιάννη Καραγιάννη προκειμένου να πάρει θέση στο πρόγραμμα του ALPHA τη σεζόν 2024 – 2025 στη θέση του «Σασμού».

Εκπλήξεις και ξαφνικοί θάνατοι: Αυτές είναι οι ελληνικές σειρές που συνεχίζουν τελικά και του χρόνου

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Youfly.com που φέρει την υπογραφή της Τίνας Μεσσαροπούλου, η σειρά θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 με την εταιρεία παραγωγής και το κανάλι να αναζητούν ήδη ηθοποιούς.

Η υπόθεση του βιβλίου:

«Η Ελένη, ως παιδί, ζει μια ευτυχισμένη και φαινομενικά άνετη ζωή στην Κωνσταντινούπολη του 1928. Χάνοντας, όμως, τους γονείς της από ατύχημα, όλα ανατρέπονται. Μακριά από τον αδελφό της, αντιμετωπίζει μόνη τη σκληρότητα του συγγενικού της περιβάλλοντος. Ως αντικείμενο συναλλαγής, καταλήγει στην Ήπειρο, ανάμεσα σε σκληρούς ανθρώπους της ελληνικής υπαίθρου. Πέφτει χαμηλά, αλλά ξανασηκώνεται. Όταν ο έρωτας έρθει, είναι ήδη πολύ αργά για εκείνη…

Κόνιτσα, σήμερα. ‘Έχω κάνει πολλές αμαρτίες, παιδί μου…’. Η γερόντισσα Μαρκέλλα δεν έχει βγει από το μοναστήρι της Παναγιάς Βρεφοκρατούσας τα τελευταία εβδομήντα τρία χρόνια, δεμένη από ένα βαρύ τάμα. Τώρα, τις τελευταίες ώρες της ζωής της, ζητά συγχώρεση για να σταθεί αμόλυντη στην Κρίση Του Πλάστη. Να εξομολογηθεί. Ο πατέρας Θεόφιλος καλείται εσπευσμένα στα βουνά της Πίνδου να τελέσει το μυστήριο της εξομολόγησης…

Το παρελθόν μπορεί να αποτρέψει το μέλλον; Η δύναμη της πίστης έχει την ισχύ να γεννήσει ελπίδα; Ο έρωτας αλλάζει το πεπρωμένο; Μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, που καλεί τον αναγνώστη να αποδώσει δικαιοσύνη, να πάρει θέση, να δικαιώσει ή να καταδικάσει πράξεις που σημαδεύουν τις ζωές των ανθρώπων».

«Σασμός» τέλος: Αυτή είναι η νέα σειρά που παίρνει τη θέση του στο πρόγραμμα του ALPHA

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.