Δεν είναι η Σμαράγδα Καρύδη: Aυτή είναι η πρώτη πρωταγωνίστρια του νέου «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Δεν είναι η Σμαράγδα Καρύδη: Aυτή είναι η πρώτη πρωταγωνίστρια του νέου «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Οι πρώτες διαψεύσεις.

Πολύς ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το project του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» το οποίο αντί να επανέρθει ως σειρά στους δέκτες μας, θα επιστρέψει τελικά ως ταινία (σε δύο μέρη) στα τέλη του 2024 ή στις αρχές του 2025 με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση όλοι ψάχνουν να δουν ποια από τα πρόσωπα που αγάπησε ο κόσμος στα μόλις 6+1 επεισόδια της σειράς του Mega, θα επιστρέψουν για να δώσουν ένα τέλος στην ιστορία που ξεκίνησε το 2000 στο μεγάλο κανάλι αλλά κόπηκε πρόσωρα πριν μάθουμε το φινάλε της.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν να υπάρχει γενική αλλαγή στα πρόσωπα ώστε ηλικιακά να ταιριάζουν στους χαρακτήρες των 4 κακοποιημένων πρωταγωνιστριών και των υπόλοιπων ρόλων της σειράς. Εξάλλου ο Γιάννης Μόρτζος, ως κακός της σειράς, δε θα επιστρέψει στον ρόλο του Γεράσιμου Μαντά αφού όπως ο ίδιος δήλωσε κανείς δεν τον έχει πάρει ένα τηλέφωνο να του πει οτιδήποτε.

Σε ρεπορτάζ όμως που έγινε από τηλεοπτικές εκπομπές ακούστηκε πρώτο το όνομα της Σμαράγδας Καρύδη, να πλαισιώνει το καστ και να αναλαμβάνει τον ρόλο της Ντομινίκ Σεζάρ, ρόλο που στην πρωτότυπη σειρά έπαιζε η Ελένη Ράντου.

Η εκπομπή Super Κατερίνα επικοινώνησε με το σύντροφο της Σμαράγδας Καρύδη και συνεργάτη της επί χρόνια, Θοδωρή Αθερίδη και τον ρώτησε αν η ηθοποιός θα παίξει στις ταινίες. Ο Θοδωρής Αθερίδης απάντησε ξεκάθαρα ότι ούτε η Σμαράγδα Καρύδη αλλά ούτε εκείνος θα βρίσκεται στις νέες ταινίες του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.