Eπιμένει στη μυθοπλασία ο ALPHA: Οι 3 ολοκαίνουργιες σειρές της νέας σεζόν - Οι υποθέσεις και οι πρωταγωνιστές

Eπιμένει στη μυθοπλασία ο ALPHA: Οι 3 ολοκαίνουργιες σειρές της νέας σεζόν – Οι υποθέσεις και οι πρωταγωνιστές

Όσα θα δούμε τη σεζόν 2024 - 2025.

Αισθητά μειωμένες θα είναι τη σεζόν 2024 – 2025 οι παραγωγές της μυθοπλασίας στην τηλεόραση, γεγονός που όμως δεν πρέπει να προβληματίζει τους τηλεθεατές καθώς οι νέες σειρές που «μαγειρεύονται» μπορεί να είναι λίγες αλλά αποδεικνύονται πολλά υποσχόμενες.

Δυνατά στο παιχνίδι παραμένει ο ALPHA, ο οποίος θα παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό τρία ολοκαίνουργια σήριαλ με «δυνατές» υποθέσεις και μεγάλα ονόματα στους πρωταγωνιστικούς -και όχι μόνο!- ρόλους.

Ποιες είναι οι τρεις νέες που θα απολαύσουμε μέσα από τη συχνότητα του καναλιού της Κάντζας τη νέα σεζόν;

#1 «Ο Τιμωρός» με τον Δημήτρη Λάλο

Ο ALPHA έχει ήδη κλειδώσει την ελληνική εκδοχή της αστυνομικής σειράς της Marvel «Ο Τιμωρός», η οποία βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα των κόμικς και στην ουσία αποτελεί spin-off της τηλεοπτικής σειράς Daredevil – στην οποία έχει βασιστεί και η ταινία «Ο Τιμωρός» με τους Τόμας Τζέιν και Τζον Τραβόλτα.

Μεγάλη έκπληξη στον ALPHA: Η θρυλική σειρά που είχαν όλοι τελειωμένη επιστρέφει

Πέρα από τον Δημήτρη Λάλο που θα πρωταγωνιστήσει, στη σειρά αναμένεται να δούμε και τον Νίκο Ψαρρά που φέτος υποδύεται τον Κανέλλο Λάσκαρη στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1. Στον «Τιμωρό» θα τον δούμε ως αρχηγό του υποκόσμου ο οποίος ευθύνεται για την τεράστια συνωμοσία που οδήγησε στη δολοφονία της οικογένειας του πρωταγωνιστή.

Το μόνο βέβαιο είναι μιλάμε για μία σειρά-υπερπαραγωγή, για την οποία ωστόσο απαιτείται ώριμη σκέψη από το κανάλι σχετικά με τις ημέρες και την ώρα προβολής, καθώς το πείραμα με τον πολυδιαφημισμένο «Σκαραβαίο» δεν πέτυχε. Όπως ακούγεται, πάντως, το σήριαλ προορίζεται για την prime time και πρόθεση του καναλιού είναι να την προβάλλει το πολύ τρεις φορές την εβδομάδα.

«Ένας πρώην πεζοναύτης που θέλει να τιμωρήσει τους εγκληματίες που ευθύνονται για τη δολοφονία των δικών του, βρίσκεται μπλεγμένος σε μια στρατιωτική συνωμοσία», αναφέρει η επίσημη περιγραφή του Netflix, με τον ALPHA και την εταιρεία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη να βρίσκονται σε αναζήτηση των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν.

#2 «Να με λες μαμά» με τη Μαρία Κίτσου

Βασισμένο στη μίνι σειρά «Mother», το «Να με λες μαμά» θα πραγματεύεται την κακοποιητική συμπεριφορά που υφίσταται ένα παιδί από τη μητέρα του και θα αποτελείται από 8 επεισόδια στο σύνολο σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Ηappy Day», στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τη Μαρία Κίτσου -στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά μετά τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1-, ενώ θα συμμετάσχουν η Ελένη Κοκκίδου -που επιστρέφει στον ALPHA μετά την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα» και η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και αναμένεται να εντυπωσιάσει τόσο με τις σκληρές της σκηνές όσο και με τις καθηλωτικές ερμηνείες του cast.

#3 «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Πολλά ποντάρει ο ALPHA στη νέα, πολυαναμενόμενη σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου με τίτλο «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», την οποία θα απολαύσουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πρόκειται για μία εξτρίμ κωμωδία για απαιτητικό κοινό, με το δίδυμο των επιτυχιών να έχει καταφέρει να «κλειδώσει» μεγάλα ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς αλλά και τους δεύτερους ρόλους – μεταξύ των οποίων αυτά των Χρύσας Ρώπα, Άννας Κουρή, Καίτης Κωνσταντίνου, Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, Μαριέλλας Σαββίδου, Μάνου Ιωάννου, Τάσου Χαλκιά, Μαρίας Λεκάκη, Πάνου Σταθακόπουλου, Σοφίας Βογιατζάκη, Μαριαλένας Ροζάκη και άλλων.

Σε ρόλο-έκπληξη θα δούμε και τη γνωστή youtuber Έλενα Χαραλαμπούδη.

«Είναι μια παρωδία για όλα τα σίριαλ που έχουμε αγαπήσει από χρόνια και πρόσφατα. Δεν θέλουμε να σατιρίσουμε κάποιον αλλά να προσεγγίσουμε αυτό που έχει γράψει βαθιά στο λαϊκό μας ασυνείδητο. Όλα αυτά τα μελοδραματικά μοτίβα», σχολίασαν οι δημιουργοί στις κάμερες κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης της σειράς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.