32 αγώνες και... πενταπλή δόση Μουντιάλ από τον ΑΝΤ1 - Αναλυτικά όσα θα δούμε

Σάρωσε αλλά δεν συνεχίζει: Ακόμα μία σειρά μένει εκτός τη νέα σεζόν

Πόσο θα καθυστερήσει η νέα της σεζόν.

Άσχημα νέα επεφύλασσαν τα τελευταία τηλεοπτικά ρεπορτάζ για το μέλλον της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη. Όλοι μετά το τέλος της προβολής της σειράς και ειδικότερα μετά το συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου κύκλου, περίμεναν με αγωνία τον Γιώργο Καπουτζίδη να τελειώσει το σενάριο της δεύτερης σεζόν και να μάθουν πότε επιστρέφουν οι Σέρρες.

Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να γίνει σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ. Όχι τουλάχιστον άμεσα. Η σειρά προς το παρόν παγώνει για τον ΑΝΤ1+ αλλά προφανώς και για το Netflix, τις δύο ψηφιακές πλατφόρμες στις οποίες είδαμε τις Σέρρες. Ο λόγος του «παγώματος» αυτού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Στην εκπομπή Star Breakfast μίλησε η Γιούλη Τσαγκαράκη, πρωταγωνίστρια της σειράς και επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς.

Εξάλλου, λίγους μήνες πριν, η ηθοποιός Μαριλού Κατσαφάδου είχε δηλώσει ότι η σειρά θα καθυστερούσε 1,5 χρόνο περίπου καθώς διακόπηκαν τα γυρίσματα λόγω άλλων υποχρεώσεων των συντελεστών της.

«Φέτος όχι, δεν θα τις δείτε. Λογικά θα δείτε τις ‘Σέρρες’ του χρόνου ή σε δύο χρόνια ή σε 1,5 χρόνο. Δεν έχουν γυριστεί τα επεισόδια. Έχουν αναβληθεί τα γυρίσματα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των ηθοποιών», αποκάλυψε, απογοητεύοντας τους λάτρεις της σειράς τον Οκτώβριο η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.