Θα ψάξει να βρει ποιος τον σκότωσε: Με νέα αστυνομική σειρά και πρωταγωνιστή-φάντασμα «χτυπά» ο ALPHA

Θα ψάξει να βρει ποιος τον σκότωσε: Με νέα αστυνομική σειρά και πρωταγωνιστή-φάντασμα «χτυπά» ο ALPHA

Οι πρώτες πληροφορίες και ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη.

Ακόμα μία αστυνομική σειρά αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στο πρόγραμμα του ALPHA τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με το κανάλι να φέρεται να την πιστεύει πολύ.

Ο λόγος για την παραγωγή «Διάφανη Αγάπη» η οποία είναι βασισμένη στην ιταλική αστυνομική σειρά με μεταφυσικά στοιχεία «La Porta Rossa» και της οποίας ο πρωταγωνιστής έχει ήδη «κλειδώσει». Ο λόγος για τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη που μετά το τέλος του φετινού κύκλου της «Μάγισσας» βάζει πλώρη για ALPHA. Βάσει της υπόθεσης της ιταλικής «Κόκκινης Πόρτας» ο πρωταγωνιστής είναι ένας αστυνομικός ο οποίος καλείται να διαλευκάνει τη δυσκολότερη υπόθεση της καριέρας του: τη δική του δολοφονία.

O ίδιος, δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, επέλεξε όμως να μην περάσει την «κόκκινη πόρτα» για την άλλη ζωή και να μείνει στον γήινο κόσμο προκειμένου να βρει τον άνθρωπο που τον σκότωσε αλλά και να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του και δικαστίνα, καθώς σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, ο δικός του φονιάς την ημέρα τον Χριστουγέννων θα δολοφονήσει και εκείνη.

Το κακό για εκείνον είναι ότι μόνο ένα πρόσωπο μπορεί να τον βοηθήσει: ένα κορίτσι που είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει.

Η σειρά χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό 32 επεισόδια σε τρεις κύκλους.

Αυτό που μέχρι τώρα δεν είχε γίνει γνωστό για την ελληνική εκδοχή της συγκεκριμένης σειράς, είναι το γεγονός πως το κανάλι επιθυμεί διακαώς τον Βασίλη Μπισμπίκη στο cast, με τον ίδιο μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κατερίνας Θεοδωροπούλου για την εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, να έχει ήδη δεχτεί πρόταση προκειμένου να αναλάβει έναν από τους βασικούς ρόλους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του καθώς το κατά πόσο μπορεί να συμμετάσχει θα εξαρτηθεί από τις θεατρικές υποχρεώσεις που θα έχει τη σεζόν 2024 – 2025.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.