Κρούσμα κορωνοϊού στο J2US - Σε καραντίνα όλοι οι συντελεστές

Κρούσμα κορωνοϊού στο J2US – Σε καραντίνα όλοι οι συντελεστές

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη.

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε παίκτρια του J2US η οποία έσπευσε να ενημερώσει την παραγωγή του μουσικού σόου για την κατάσταση της υγείας της.

Ο λόγος για την πηγή Δεβετζή, η οποία αν και ασυμπτωματική «χτυπήθηκε» από τον ιό με αποτέλεσμα όλοι οι συντελεστές να σπεύδουν να κάνουν το τεστ σε ιδιωτικό κέντρο και να αναγκάζονται να μείνουν σε καραντίνα μέχρι να κάνουν και το επαναληπτικό τεστ σε μία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη έχεις ως εξής: 

«Ανακοίνωση! Η Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου Just the 2 of us, με αίσθημα ευθύνης μας ενημέρωσε σήμερα πως βρέθηκε θετική στη νόσο COVID-19. Η Ολυμπιονίκης μέχρι σήμερα είναι ασυμπτωματική.

Με πρωτοβουλία της εταιρείας παραγωγής Barking Well, όλοι οι συντελεστές του σόου υποβάλλονται ήδη σε έλεγχο από ιδιωτικό εργαστήριο και μπαίνουν σε κατ΄οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών μέχρι να γίνει επαναληπτικό τεστ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ έχουν βγει αρνητικά. Εφόσον το επαναληπτικό τεστ της επόμενης εβδομάδας βγει αρνητικό για όλους, οι συντελεστές θα επιστρέψουν στις πρόβες. Τα γυρίσματα και οι πρόβες του σόου που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου ακυρώνονται.

Η εταιρεία παραγωγής Barking Well και ο τηλεοπτικός σταθμός Open, όπως έπραξαν από την αρχή της πανδημίας, ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού, των συνεργατών τους, και της δημόσιας υγείας, τηρώντας όλα τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού. Προληπτικός έλεγχος στο σύνολο των συντελεστών θα γίνεται και πριν από το κάθε live, πρακτική που ακολουθήθηκε από την αρχή της πανδημίας».

Κρούσμα κορωνοϊού στο J2US - Σε καραντίνα όλοι οι συντελεστές

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.