Προβληματισμός στο Star για το MasterChef...

Προβληματισμός στο Star για το MasterChef…

Τα νούμερα τηλεθέασης ουδεμία σχέση έχουν με τις προηγούμενες σεζόν.

Τρίτο και… καταϊδρωμένο τερμάτισε χθες στους πίνακες τηλεθέασης το MasterChef, το οποίο φέτος καλείται να διαχειριστεί έναν εξαιρετικά έντονο ανταγωνισμό στην prime time.

Μπορεί την περασμένη σεζόν τα 4οάρια να ήταν σύνηθες φαινόμενο για το ριάλιτι του Star, ωστόσο φέτος ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 έχουν πάρει κεφάλι, αφήνοντας τις μαγειρικές κουτάλες σε δεύτερη – ή και τρίτη- μοίρα.

Ενδεικτικό της ανακατανομής της πίτας τηλεθέασης είναι το τηλεοπτικό σκηνικό το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης, στην κορυφή βρέθηκε το Survivor με 36,7% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και 33,7% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο. Ακολούθησαν οι «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 με 27,8% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και 31,4% στο γενικό σύνολο, με το MasterChef να βρίσκεται πλέον τρίτλο με  24,4% και 18,9% τηλεθέαση αντίστοιχα.

Δείτε ακόμα: Αποχώρηση – βόμβα από το Survivor!

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι κάτι που περίμενε το Star, καθώς οι Κοντιζάς, Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης ουδέποτε φοβήθηκαν τον ανταγωνισμό κι αυτό διότι το κοινό έδειχνε να τους προτιμά ό,τι κι αν έπαιζε απέναντι.

Δυστυχώς για το Star, οι τηλεθεατές αυτή τη φορά αντιμετώπισαν χλιαρά την επιστροφή του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο παρακολούθησαν στην πρεμιέρα -χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό- και κατέληξαν να επιστρέψουν σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1.

Να σημειωθεί πως τα νούμερα που σημειώνει το παιχνίδι είναι αξιοπρεπέστατα. Δεν συγκρίνονται, όμως, σε καμία περίπτωση με αυτά των προηγούμενων σεζόν.