GNTM | Χλιαρές οι επιδόσεις της πρεμιέρας

GNTM | Χλιαρές οι επιδόσεις της πρεμιέρας

Τι δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen.

Ο τέταρτος κύκλος του «GNTM» στην τηλεόραση του Star έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής. Το ριάλιτι μοντέλων μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία τα προηγούμενα τρία χρόνια επέστρεψε δριμύτερο στην prime time ζώνη του καναλιού της Κηφισιάς.

Επίδοξα μοντέλα ή ακόμη και επαγγελματίες του χώρου επιχείρησαν να κερδίσουν τους κριτές και παράλληλα μία θέση στο bootcamp. Από εκεί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο σπίτι του ριάλιτι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η απουσία της Βίκυς Καγιά από την κριτική επιτροπή σχολιάστηκε από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Ποιες ήταν όμως οι επιδόσεις του απέναντι στον ανταγωνισμό;

Σύμφωνα τις μετρήσεις της Nielsen, «Η Γη της Ελιάς» έκοψε πρώτη το νήμα στο γενικό σύνολο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega σημείωσε 27,5% στο γενικό σύνολο. Την ίδια ώρα το ριάλιτι μοντέλων έκανε 16% στο γενικό σύνολο.

Η κατάσταση όμως αντιστράφηκε στο δυναμικό κοινό. Το «GNTM» κυριάρχησε στις ηλικίες 18-54 ετών κόβοντας πρώτο το νήμα. Σύμφωνα με τις επιδόσεις της Nielsen το ριάλιτι μοντέλων σημείωσε 22,8% έναντι 20,6% του σίριαλ του Mega.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επιδόσεις των προγραμμάτων και τη Δευτέρα. Υπενθυμίζεται ότι ο «Σασμός» στον ALPHA αλλάζει ώρα και από σήμερα θα ξεκινά στις 9 το βράδυ αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό στην prime time ζώνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.