Ένας μεγάλος νικητής στη σαββατιάτικη μάχη της τηλεθέασης

Ένας μεγάλος νικητής στη σαββατιάτικη μάχη της τηλεθέασης

Τι έγινε το βράδυ του Σαββάτου.

Το Just the 2 of us του Open ήταν ο μεγάλος νικητής της τηλεθέασης το βράδυ του Σαββάτου στο οποίο προβλήθηκε ο ημιτελικός του μεγάλου μουσικού σόου.

Από το παιχνίδι αποχώρησαν Έρρικα Πρεζεράκου – Άρης Μακρής και Ετεοκλής Παύλου – Ελένη Χατζίδου αφήνοντας έτσι την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό σε τρία ζευγάρια. ΗΚόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό, ο Κώστας Καραφώτης με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Χαρά Βέρρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά έφτασαν στον τελικό και είναι όλοι μία ανάσα από τη νίκη στο σόου.

Τη βραδιά αυτή το J2U δεν είχε απέναντί του νέο επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και μόνος αντίπαλός του στη μάχη της τηλεθέασης ήταν το μουσικό πρόγραμμα της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε ναι».

Το «J2U» ήταν ξεκάθαρα νικητής σε όλες τις κατηγορίες και όλες τις ώρες της προβολής του με τη μουσική εκπομπή που είχε απέναντί του να φτάνει με το ζόρι στο 1,8% στο δυναμικό κοινό και 6,3% στο γενικό σύνολο.

Η εκπομπή του Open σημείωσε 12,5% στο δυναμικό κοινό ενώ στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 14,3% με το καλύτερό του τέταρτο να αγγίζει το 24%.