Σασμός φινάλε | To μεγάλο φάουλ στο πολυαναμενόμενο τελευταίο επεισόδιο που εξόργισε τους τηλεθεατές (Pics & Tweets)

Όλο και πιο ψηλά η ΕΡΤ – Σε ανοδική πορεία το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Η δημόσια τηλεόραση αυξάνει και τα δελτία στη νοηματική.

Η ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση που έχει η δημόσια τηλεόραση, αποτυπώνεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και του νέου 24ωρου ενημερωτικού καναλιού, ΕΡΤNEWS.

Το ανανεωμένο δελτίο με παρουσιαστή τον Γιώργο Κουβαρά, από την πρώτη βδομάδα μετάδοσής του, διανύει ανοδική πορεία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, όπου σε όλα τα κανάλια βασικό θέμα ήταν ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, συγκέντρωσε 8,9% στο σύνολό του, σκαρφαλώνοντας στην τέταρτη θέση μεταξύ των δελτίων ειδήσεων όλων των τηλεοπτικών σταθμών.

Την ίδια ώρα, η δημόσια τηλεόραση αυξάνει τα δελτία ειδήσεων στη νοηματική, με απευθείας διερμηνεία τρεις φορές την ημέρα και τα Σαββατοκύριακα για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Κάθε απόγευμα στις 18:00 από το νέο ενημερωτικό κανάλι, ΕΡΤNEWS, αλλά τώρα και από την ΕΡΤ3 τα άτομα με προβλήματα ακοής θα μπορούν να μαθαίνουν όλες τις ειδήσεις στο δελτίο ειδήσεων που διαρκεί 15 λεπτά.

Όμως, και στη μια το μεσημέρι, όπως και στις 10 το βράδυ, με δελτία μικρότερης διάρκειας, επτά μέρες την εβδομάδα, οι πολίτες με πρόβλημα ακοής ενημερώνονται από το ΕΡΤNEWS και τη δημόσια τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.