«Έδειξε τα δόντια του» ο Γιώργος Λιάγκας: Δραματική πτώση «Super Κατερίνας» με τη μειωμένη παρουσία Μικρούτσικου

«Έδειξε τα δόντια του» ο Γιώργος Λιάγκας: Δραματική πτώση «Super Κατερίνας» με τη μειωμένη παρουσία Μικρούτσικου

Σταθερά πρώτο το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει Γιώργο Λιάγκα κάθε φορά που η επικαιρότητα μονοπωλεί το ενδιαφέρον, γεγονός που την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου έχει χαρίσει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Αυτό, βέβαια, ήταν αναμενόμενο, καθώς η δημοσιογραφική ομάδα του Λιάγκα είναι σύνηθες να έχει την τιμητική της κάθε φορά που κάποιο φλέγον θέμα επικαιρότητας έχει τον πρώτο ρόλο στη θεματολογία της εκπομπής. Το έγκλημα των Αγίων Αναργύρων δεν άφησε περιθώρια στα αντίπαλα στρατόπεδα, με τη μεγαλύτερη πτώση να παρατηρείται στα νούμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του ALPHA.

Η Κατερίνα Καινούργιου, άλλωστε, ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στις πρωτιές της στα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, ρίχνοντας ευθείες βολές τόσο στη Μπέττυ Μαγγίρα (την περασμένη σεζόν), τη Φαίη Σκορδά αλλά και τον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα, που όμως βρίσκεται σταθερά στις τρεις πρώτες θέσης.

«Με πείραξε πάρα πολύ, ήταν ανήθικο από τη μεριά της»: Κόλαφος η Κατερίνα Καινούργιου για τα φιλιά Δανάης Μπάρκα – Φίλιππου Τσαγκρίδη (Vid)

Κάτι η επικαιρότητα και κάτι η μειωμένη παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, φαίνεται πως το πρωινό του ALPHA αυτήν την εβδομάδα δεν κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς βρέθηκε μέχρι και στην… τέταρτη θέση, πάνω από το πρωινό του OPEN και αυτό της ΕΡΤ.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης Λιάγκα και Καινούργιου, Δευτέρα με Πέμπτη:

Δευτέρα 1/4

Το Πρωινό: Δυναμικό 18,5% | Σύνολο 19,9% –

Super Κατερίνα: Δυναμικό 12,8% | Σύνολο 13,4%

Τρίτη 2/4

Το Πρωινό: Δυναμικό 16,7% | Σύνολο 18,8%

Super Κατερίνα: Δυναμικό 7,2% | Σύνολο 9,8%

Τετάρτη 3/4

Το Πρωινό: Δυναμικό 21,1% | Σύνολο 18,3%

Super Κατερίνα: Δυναμικό 11,3% | Σύνολο 12,9%

Πέμπτη 4/4

Το Πρωινό: Δυναμικό 19,5% | Σύνολο 18,9%

Super Κατερίνα: Δυναμικό 7,5 | Σύνολο 11%

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.