Τέλος από το «Happy Day» Μαρία Μπέη & Δημήτρης Μπέλλος - Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τέλος από το «Happy Day» Μαρία Μπέη & Δημήτρης Μπέλλος – Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Aποχωρούν στα μέσα της σεζόν.

Τίτλοι τέλος πέφτουν στα μέσα της σεζόν στη συνεργασία του ALPHA με τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο MasterChef.

Οι δύο σεφ από την ερχόμενη Δευτέρα δεν θα αποτελούν κομμάτι του «Happy Day», λόγω οικονομικών διαφορών με την παραγωγή της εκπομπής, ενώ σήμερα δεν εμφανίστηκαν καν στο πλατό.

Το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας τους μαζί της:

«Με τη Μαρία και τον Δημήτρη συμπορευτήκαμε αυτούς τους πρώτους μήνες στην εκπομπή και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μπήκαν στην καρδιά μας, μπήκαν στα σπίτια σας, αλλά δυστυχώς δεν θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Από τη Δευτέρα δεν θα τους βλέπετε πια στην εκπομπή. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και έχει να κάνει με μια συμφωνία που είχαν κάνει με την παραγωγή. Δεν υπάρχει δράκος, δεν υπάρχει καβγάς, δεν υπάρχει κάτι περίεργο που θα μπορούσε να υπάρχει παρασκηνιακά.

Όλα είναι πολύ καλά και με μεγάλη χαρά θα είμαστε εδώ να προωθήσουμε και το κανάλι τους στο Youtube που ετοιμάζουν και να τους ξαναφιλοξενήσουμε, γιατί πραγματικά αυτά τα δύο παιδιά μπήκαν στην καρδιά μας και τους ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο. Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνουν».

Όσο για το παρασκήνιο της αποχώρησής τους; Οι απαντήσεις δόθηκαν δια στόματος Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.