Άνω κάτω το Survivor με τον ερχομό του... πρώην: Απειλεί να αποχωρήσει η Μαριαλένα (Vid)

Άνω κάτω το Survivor με τον ερχομό του… πρώην: Απειλεί να αποχωρήσει η Μαριαλένα (Vid)

Στα όριά της η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Ξεκαρδιστική ήταν η αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη όταν είδε τον πρώην σύντροφό της να «εισβάλλει» στην παραλία των Μπλε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο παιχνίδι μαζί με την νυν σύντροφό του, Χριστίνα Κεφαλά, εξοργίζοντας την Μαριαλένα η οποία είχε παραδεχτεί στους συμπαίκτες της πως είχε χωρίσει πριν πέντε μήνες και μάλιστα με διόλου ωραίο τρόπο.

Σε αντίθεση με όσα δήλωσε εκείνη on camera, όμως, ο νέος παίκτης των Μπλε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, υποστηρίζοντας πως χώρισαν φιλικά και πως την αγαπάει πολύ. Το ζευγάρι είχαν σοβαρό δεσμό και συζούσαν και δύο ολόκληρα χρόνια.

Δείτε ακόμα: «Ήρθε με τη νυν ο καραγκιόζης!»: Χαμός στο Twitter με το ξέσπασμα της Μαριαλένας για τον πρώην της (Pics & Memes)

«Έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν. Δύο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο. Ήρθαν νέοι παίκτες και βλέπω τον Σάκη; Πριν πέντε μήνες χωρίσαμε και έσκασε με την γκόμεvά του. Αυτή είναι η νυν του. Ξερνάω δεν μπορώ ρε παιδιά.

Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει. Δεν θέλω να με ρίξει αυτό το πράγμα. Ο άλλος τι καραγκιόζης είναι; Ξέρει ότι η πρώην του είναι εδώ και έρχεται με τη νυν του; Δεν χωρίσαμε με τις καλύτερες συνθήκες, προχωρήσαμε τις ζωές μας», είπε η ίδια φανερά θυμωμένη στην κάμερα.

Οι δυο τους δεν μπορούν ούτε για το πώς χώρισαν να συμφωνήσουν, με τη Ρουμελιώτη να έχει βγει σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού» εκτός εαυτού. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας, η νεαρή παίκτρια δεν θέλει καμία επαφή με τον πρώην της στο παιχνίδι, ενώ ζήτησε να μιλήσει με την παραγωγή, με τη συζήτηση να λαμβάνει χώρα σε διόλου ήρεμους τόνους.

Η Μαριαλένα θεωρεί ανεπίτρεπτη τη στάση της παραγωγής να βάλει στο παιχνίδι τον Σάκη, ενώ απείλησε πως θα αποχωρήσει.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η κατάσταση παραμένει έκρυθμη, κανείς όμως δεν έχει εγκαταλείψει την παραλία των Μπλε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.