«Ώρα για Μελέτη»: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ

Αντιστροφή κλίματος για την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA

Τι άλλαξε για την παρουσιάστρια στο κανάλι.

Από χίλια κύματα πέρασαν οι σχέσεις της Ελεονώρας Μελέτη με τον ALPHA. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν παρουσιάζοντας καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Το κακό κλίμα όμως με τον υπεύθυνο της εκπομπής, Νίκο Μάνεση, έφεραν την πρόωρη διακοπή της. Εκείνη την περίοδο υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελεονώρα Μελέτη να αποχωρεί ακόμη και από τον ALPHA εξαιτίας όσων έγιναν μέσα στον χειμώνα.

Η παρουσιάστρια ωστόσο παρέμεινε και ξεκίνησε και πάλι να παρουσιάζει τα «Μεσάνυχτα» στη late night ζώνη του καναλιού.

Με τις καλές επιδόσεις της εκπομπής αλλά και την επιτυχία με τον πρώτο άνθρωπο που κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με το nassosblog.gr υπάρχει αντιστροφή του κλίματος για την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, στο κανάλι περιμένουν περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθούν τα «Μεσάνυχτα». Στη συνέχεια δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εάν η εκπομπή κλείσει με καλά ποσοστά τηλεθέασης, να προταθεί στην Ελεονώρα Μελέτη μεσημεριανή ή απογευματινή εκπομπή infotainment με κοινωνικό πρόσημο και με ευχέρεια στην παρουσιάστρια να επιλέξει συνεργάτες αλλά και να διαμορφώνει τη σκαλέτα της εκπομπής.

Ήταν κάτι που είχε ζητήσει η ίδια η δημοσιογράφος προτού υπάρξει η συνεργασία με τον Νίκο Μάνεση. Αυτό ήταν άλλωστε και το σημείο τριβής των δύο πρώην συνεργατών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.