Τίτλοι τέλους για επιτυχημένη εκπομπή του ALPHA

Αλλάζει η πρωινή ζώνη του ALPHA

Τι σχεδιάζουν στο κανάλι.

Σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται για τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του ALPHA. Το κανάλι που πριν δύο χρόνια διεκδικούσε στα ίσα την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης ψάχνει να βρει αντίδοτο απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό.

Όπως όλα δείχνουν το πρόγραμμα του σταθμού αναμένεται να αλλάξει ριζικά. Στο επίκεντρο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nassosblog αναμένεται να μπει η πρωινή ζώνη του καναλιού, με τη διοίκηση να ψάχνει λύση για τη ζώνη 10-1 το μεσημέρι.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε στη συγκεκριμένη ζώνη με την Ελεονώρα Μελέτη και συνεχίζεται με την Τατιάνα Στεφανίδου με τις επιδόσεις να μην είναι καλές.

Σύμφωνα με το nassosblog η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα είναι και τη νέα σεζόν αμετακίνητη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει καταφέρει να χτίσει το κοινό της όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας στο κανάλι καλά ποσοστά τηλεθέασης.

Συζητείται πάντως, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, το ενδεχόμενο η εκπομπή «Happy Day» να μετακινηθεί στη ζώνη 10-1 το μεσημέρι. Αν συμβεί αυτό, τότε το πιο πιθανό είναι στην πολύ πρωινή ζώνη (7-10) να μπει ενημερωτική εκπομπη.

Υπάρχει βέβαια και η σκέψη, σύμφωνα με το nassosblog.gr στο πρωινό πρόγραμμα να ενταχθούν δύο ψυχαγωγικές εκπομπές. Το πιο πιθανό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου να ολοκληρώσει τον κύκλο της τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.