Αυτό το κανάλι χτύπησε «κόκκινο» με το διάγγελμα Μητσοτάκη

Tέλος τα διαγγέλματα: Η πρώτη συνέντευξη του Μητσοτάκη την εποχή της πανδημίας

Γιατί αλλάζει πολιτική.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μείνει πιστός όλους αυτούς τους μήνες, της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, στην επικοινωνιακή πολιτική με την οποία θα στήριζε την προσπάθεια αντιμετώπισής του από τον ίδιο και τους αρμόδιους υπουργούς του.

Και ενώ ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και αντιμετώπισης κρίσεων εμφανιζόταν καθημερινά στην απογευματινώ ενημέρωση των πολιτών, ο ίδιος ο πρωθυπουργός επέλεξε να επικοινωνεί τις θέσεις της κυβέρνησης και τις μεγάλες αποφάσεις για αυστηροποίηση των μέτρων, τις απαγορεύσεις αλλά και την άρση των μέτρων και το πρόγραμμα για ενίσχυση της οικονομίας, αποκλειστικά μέσα από διαγγέλματα.

Τα διαγγέλματα αυτά ήταν «κονσέρβα» και φυσικά δεν είχαν ερωτήσεις από τον τύπο καθώς απευθύνονταν απευθείας στον πολίτη. Τέσσερις μήνες σχεδόν μετά, με την επιδημιολογική καμπύλη να είναι πιο ελεγχόμενη από ποτέ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπάει την πολιτική των διαγγελμάτων και δίνει την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει αποκλειστικά τη Δευτέρα 25/5 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα στις 19.45. Φυσικά το θέμα θα είναι η νέα κανονικότητα που προκύπτει στην εποχή του κορωνοϊού και για πρώτη φορά το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να τον ακούσει να απαντάει σε ερωτήσεις, έστω και μίας μόνο, δημοσιογράφου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.