«Στην υγειά μας ρε παιδιά»:  Ακυρώνεται το αφιέρωμα στον Φοίβο

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ακυρώνεται το αφιέρωμα στον Φοίβο

Αφού οι πρώην συνεργάτες του αποφάσισαν να μην τον τιμήσουν.

Ακυρώνεται το γύρισμα του αφιερώματος στον Φοίβο για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Αιτία, δύο ηχηρά «όχι» τραγουδιστριών που έγραψαν ιστορία με τα τραγούδια του Φοίβου, οι οποίες αν και αρχικά είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο αφιέρωμα του ΣΚΑΪ, εντέλει η συμφωνία τους με το Mega για το «Σπίτι με το Mega» δεν τους επέτρεψε να βρεθούν σε αντίπαλο στρατόπεδο.

Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό του Mega, και την Καίτη Γαρμπή, με την οποία ο φοίβος συνεργάζεται και στον ΣΚΑΪ, μιας και οι δυο τους βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του «House of Fame».

Τα τελευταία νέα θέλουν τον ίδιο τον Φοίβο να έβαλε φρένο στο εν λόγω αφιέρωμα της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, όντας πολύ πικραμένος με την άρνηση των Βανδή – Γαρμπή και θεωρώντας πως εκπομπή χωρίς τις δύο αυτές γυναίκες… δεν βγαίνει. 

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»:  Ακυρώνεται το αφιέρωμα στον Φοίβο

Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να λάβει χώρα τον εν λόγω αφιέρωμα μέσα στην τρέχουσα σεζόν, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται για την επόμενη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.