«Κου Κου» και Ζήνα Κουτσελίνη εκτός προγράμματος Star μέχρι την Τρίτη

«Κου Κου» και Ζήνα Κουτσελίνη εκτός προγράμματος Star μέχρι την Τρίτη

«Φρένο» λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Εκτός αέρα έμειναν την Πέμπτη οι εκπομπές «Στη φωλιά των Κου Κου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» λόγω κρούσματος κορωνοϊού στα πλατό του Star.

Όπως είναι λογικό, οι δύο εκπομπές δεν θα βγουν στον αέρα ούτε σήμερα, Παρασκευή 19 Μαρτίου, αλλά ούτε και τη Δευτέρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων.

Με επίσημη ανακοίνωσή του το Star γνωστοποιεί την αλλαγή αυτή στο πρόγραμμά του, ξεκαθαρίζοντας πως προέχει η ασφάλεια των εμπλεκομένων.

Σήμερα, στη θέση των «Κου Κου» θα δούμε το MasterChef σε επανάληψη, ενώ αμέσως μετά, στην ώρα της Ζήνας, θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Ένα κορίτσι για δύο».

«Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε μέλος της ομάδας της ​παραγωγής, oι εκπομπές ‘Στη φωλιά των Κου Κου’ και ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’ δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/3 και τη Δευτέρα 22/3.

Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.