Αλλαγή σχεδίων: Ο Λιάγκας απέναντι από τον Αρναούτογλου

Αλλαγή σχεδίων: Ο Λιάγκας απέναντι από τον Αρναούτογλου

Θα βρεθούν στην ίδια ζώνη με παρόμοια εκπομπή;

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική περίοδο έχουν μπει στο επίπεδο των συζητήσεων και ο προγραμματισμός της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Ένα από τα κουίζ της νέας χρονιάς είναι η αξιοποίηση του Γιώργου Λιάγκα στο κανάλι.

Η μεσημεριανή εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δε θα συνεχίσει στον σταθμό καθώς η χρονιά που διανύουμε ήταν καταστροφική στο θέμα των προστίμων για το περιεχόμενο και τον τρόπο που προσέγγισε συγκεκριμένα ευαίσθητα θέματα.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και παρότι κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τον ήθελαν να μένει ανενεργός τη νέα σεζόν, όπως είχε γίνει στον ΑΝΤ1, οι πιθανότητες να έχει και του χρόνου εκπομπή μακριά όμως από τη μεσημεριανή ζώνη με άλλο concept αυξάνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ehtnos.gr ο έμπειρος παρουσιαστής ενδέχεται να μετακομίσει στη βραδινή ζώνη σε μία θέση και εκπομπή στην οποία ξαναδοκιμάστηκε στο παρελθόν. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ φέρονται να υπολογίζουν τον δημοσιογράφο για την παρουσίαση late night show.

Αν τελικά είναι αυτή η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θα βρει απέναντί του στον ανταγωνισμό τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή που θα αντικαταστήσει το late night show της Ελεονώρας Μελέτη στον ΑLPHA μετά τη μετακίνησή της στην πρωινή ζώνη του καναλιού.