Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτός είναι ο νέος επιχειρηματίας σύντροφός της (Pic)

Σε ρόλο-έκπληξη: Η μεγάλη επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το comeback που θα συζητηθεί.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της μικρής οθόνης, παρά το γεγονός πως βρίσκεται εσχάτως εκτός αυτής.

Το όνομά της εμπλέκεται μονίμως σε σενάρια και μεταγραφικές φήμες, με την ίδια να κρατά σιγή ιχθύος την συντριπτική πλειονότητα των φορών.

Ο λόγος, φυσικά, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η πασίγνωστη παρουσιάστρια -που προσφάτως απασχόλησε την κοινή γνώμη λόγω των φωτογραφιών που ανέβασε από την Αίγυπτο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram- εμφανιζόταν φέτος, σε ρόλο «παίκτριας» φυσικά, στο Just the 2 of Us του Νίκου Κοκλώνη στο Open και όλοι περιμέναμε να μάθουμε ποια εκπομπή ή πρόγραμμα θ’ αναλάβει.

Το επικρατέστερο σενάριο την ήθελε να βρίσκεται στο τιμόνι του «Αγρότης μόνος ψάχνει», όπου και θ’ αναλάμβανε την παρουσίαση του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Παρά το γεγονός πως η συγκεκριμένη συμφωνία της με το κανάλι του Φαλήρου φαινόταν να είχε κλειδώσει, τώρα πάμε για… ανατροπή.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί σύμφωνα με πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται να προσφέρουν στην Σπυροπούλου την παλιά της θέση!

Ποια; Αυτή της κεντρικής παρουσιάστριας στο My Style Rocks. Η Κωνσταντίνα ήταν στο MSR και την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019, ενώ μετά, για τον 3ο και 4ο κύκλο του σόου, τη θέση της πήρε η Κατερίνα Στικούδη.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ προσανατολίζονται να επαναφέρουν την Σπυροπούλου στο ριάλιτι μόδας, μιας και ο «Αγρότης» ενδεχομένως να μην έχει καν παρουσιαστή, αλλά να οδηγηθεί στη λύση του σπικάζ.

Λίαν συντόμως τα (πολύ) πιο ενδιαφέροντα….

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.