Νέα ημερομηνία πρεμιέρας για το YFSF

Τι συμβαίνει με τη Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1;

Θα ανανεώσει το συμβόλαιό της η ξανθιά παρουσιάστρια;

Αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά του ΑΝΤ1. Η Μαρία Μπεκατώρου κλείνει αισίως οκτώ χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου και βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων αφού το συμβόλαιό της με τον σταθμό ολοκληρώνεται.

Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι στο τιμόνι του «Stil Standing» ενώ παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το «Your Face Sounds Familiar» κάθε Κυριακή. Ωστόσο η φημολογία γύρω από το όνομά της είναι έντονη.

Μην ξεχνάμε ότι και το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει άλλαξε ώρα λόγω Μάρκου Σεφερλή.

Όπως αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ακόμη δεν έχει βρεθεί το πρότζεκτ που θα μπορούσε να κάνει η Μαρία Μπεκατώρου την επόμενη σεζόν. Στον ΑΝΤ1 υπάρχει ακόμη η σκέψη να μην βγει στον αέρα το «YFSF» την επόμενη σεζόν.

Παρόλα αυτά, όπως σημείωσε η δημοσιογράφος στο κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας με την Μαρία Μπεκατώρου. Της προτάθηκε μάλιστα και θέση κριτή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» τη νέα σεζόν, ωστόσο η ίδια δε φαίνεται να είναι ζεστή σε αυτό το ενδεχόμενο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το όνομά της θα απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο χρονικό διάστημα. Η ξανθιά παρουσιάστρια αποτελεί άλλωστε ένα κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση ενώ δημοσιεύματα τη φέρνουν και στο στόχαστρο του Mega.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.