«Ώρα για Μελέτη»: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ

Ελεονώρα Μελέτη – ALPHA, 1 – 0

Κουνά μαντήλι η Ελεονώρα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αυτό που θα συζητηθεί όσο τίποτα, πάντως, είναι η σύμπραξη Ελένης – Ελεονώρας στο Mega που αναμένεται να χαρίσει νέα δυναμική στο Mega.

Τι έχει το μενού της Τρίτης;

  • «Κλειδώνει» στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη η οποία μερικές ημέρες πριν πραγματοποίησε κρίσιμη συνάντηση με στελέχη του σταθμού. Όπως φαίνεται, η ίδια θα ενώσει -κατά κάποιον τρόπο- τις δυνάμεις της με αυτές της Ελένης Μενεγάκη «χτίζοντας» ουσιαστικά από την αρχή την πρωινή/μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Όπως μαθαίνει ο Διαδρομιστής, η Ελεονώρα συμφώνησε να είναι το πρόσωπο που θα δίνει lead in στην Ελένη, η οποία μένει… μεσημέρι. Οι δύο γυναίκες, πάντως, δεν θα μπουν η μια στα χωράφια της άλλης, καθώς η πρώτη θα ξεκινά με infotainment και η δεύτερη με καθαρά ψυχαγωγικό, με πλούσιο εμπορικό περιεχόμενο και πολλά δώρα στους τηλεθεατές.

Ελεονώρα Μελέτη – ALPHA, 1 – 0

  • Πληθώρα ονομάτων έχει πέσει στο τραπέζι για το καλοκαιρινό magazinο του OPEN. Ο σταθμός ετοιμάζεται και φέτος να χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό μία καθημερινή, ζωντανή εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου, καθώς η συνταγή την περασμένη καλοκαιρινή σεζόν αποδείχτηκε πολύ επιτυχημένη. Το κανάλι, πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει προσεγγίσει κανέναν προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και δεν θα το κάνει μέχρι να έχει συγκεντρώσει όλα τα ονόματα που το ενδιαφέρουν. Για να δούμε…

Ελεονώρα Μελέτη – ALPHA, 1 – 0

  • Μένει ή φεύγει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τον ALPHA; Η τύχη της θα κριθεί μέσα στον Μάιο. Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM φούντωσαν τα σενάρια για την επιστροφή της Παπαγεωργίου στο ριάλιτι μοντέλων σε ρόλο κριτή. Η ίδια εξαργύρωσε την επιτυχία της στο ριάλιτι δοκιμάζοντας τον εαυτό της στην παρουσίαση, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το πείραμα απέτυχε αφού η εκπομπή «Pop Up» δεν κατάφερε να σταθεί όρθια απέναντι στον ανταγωνισμό. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση θα φέρει τα πάνω κάτω στους προγραμματισμούς των τηλεοπτικών καναλιών για τη νέα σεζόν.

Ελεονώρα Μελέτη – ALPHA, 1 – 0

  • Νέα υπόθεση της ΕΡΤ καθ’ οδόν προς τη δικαστική διερεύνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αποσταλεί καταγγελίες για υπερχρεωμένες συμβάσεις και στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών μπαίνουν και τα δικαιώματα αθλητικών διοργανώσεων. Ενδεικτικό παράδειγμα τα δικαιώματα του Μουντιάλ του 2018 που η ΕΡΤ είχε αποκτήσει έναντι 10,5 εκατ. ευρώ ενώ η προσφορά της στον πρώτο γύρο ήταν στα 7 εκατ. (όσοι και του ΑΝΤ1). Κρίνεται λοιπόν ότι η αύξηση 43% ήταν too much, για να το πούμε απλά. Εντέλει η ΕΡΤ ζημιώθηκε πάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ καθώς δεν βρήκε την απαιτούμενη διαφήμιση.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.