Τέλος από τον ALPHA 98,9 ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Bαρύ το κλίμα για τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα…»

Η on air αναφορά του Δήμου Βερύκιου.

Τη δική του μάχη δίνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ALPHA αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα και νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει σήμερα 3 Ιουνίου τα γενέθλιά του. Κλείνοντας την παρουσία του στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στον πρώην ισχυρό άνδρα του ALPHA με συγκίνηση. Μπορεί να μην ανέφερε το όνομά του αλλά ήταν προφανές ότι μιλούσε γι’ αυτόν.

Άλλωστε ο γνωστός δημοσιογράφος είχε στενή συνεργασία με τον Δημήτρη Κοντομηνά. «Σας αποχαιρετώ λέγοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέρυσι πάτησε τα 80. Μόνο που φέτος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, δίνει τη δική του μάχη. Αν και φοβάμαι ότι δεν μπορεί τώρα πια να εισπράξει την αγάπη μας, θα του πω μόνο… αγάντα αγαπημένε μας. Αγαπημένε μου… Όχι, δεν θα ξανακλάψω. Καλημέρα» ανέφερε εμφανώς συγκινημένος ο Δήμος Βερύκιος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε με τη σειρά της: «Επειδή κατάλαβα ποιον εννοείς, κι εγώ στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη εκτίμησή μου. Και ελπίζω να την εισπράττει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνος ξέρει και μπορεί».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.