Η ΕΡΤ ετοιμάζει σειρά εποχής

Αλλαγές στην prime time της ΕΡΤ τη νέα σεζόν

Τι θα δούμε τη νέα χρονιά.

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία θα κάνει τη νέα σεζόν η ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση ξεκίνησε τη φετινή χρονιά βάζοντας στο πρόγραμμά της τρεις νέες σειρές και μία στο δεύτερο μισό με την Ελένη Ράντου, τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Όπως φαίνεται η πλειοψηφία αυτών θα συνεχιστούν και του χρόνου. Όπως έχει τονίσει άλλωστε η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, στόχος είναι η ΕΡΤ να καταστεί ανταγωνιστική απέναντι στον ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών.

Στο πρόγραμμα της ΕΡΤ τη νέα σεζόν αναμένεται να προστεθούν τουλάχιστον τρεις νέες σειρές.

Κάπως έτσι η δημόσια τηλεόραση θα έχει τουλάχιστον επτά σειρές καθιστώντας την ανταγωνιστική. Αυτό θα φέρει και σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά της. Το επικρατέστερο σενάριο είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να μετακινηθεί στις 20.00 το βράδυ.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό τότε η σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» θα δίνει lead in στο δελτίο, ξεκινώντας μία ώρα νωρίτερα. Για τη ζώνη των 21.00-22.00 είναι να δούμε τη νέα καθημερινή κωμική σειρά «Σε ξένα χέρια» με τους Γιάννη Μπέζο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Ρένια Λουιζίδου.

Οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης σκέφτονται να κενό που θα αφήσει ο ΑΝΤ1 στη ζώνη αυτή. Οι υπόλοιπες εβδομαδιαίες σειρές θα πάρουν θέση στη ζώνη 22.00-23.00 το βράδυ.